17 december 2013 
2 min. leestijd

Biozar, wondermiddel of wonderlijk-middel? Aan jou de beslissing!

Biozar, wondermiddel of wonderlijk-middel? Aan jou de beslissing!

Is er verband tussen voeding en ziekte?

De oorzaak tussen slechte voedingsgewoontes en verschillende darmklachten is reeds in talloze studies aangetoond.
Gelukkig zijn er meerdere oplossingen voor dit probleem.
Eén daarvan heet Biozar.

Een slecht verteringsproces kan leiden tot chronische klachten.
10% Van de Nederlandse bevolking bijvoorbeeld heeft last van spastische darmen.

Zo kan verkeerde voeding ook van invloed zijn op het darmkanaal, die kan beschadigd raken.
Naast deze beschadigingen kan er in het darmkanaal ook een verstoring plaats vinden van de microbe huishouding.

Hoe dan ook een “vervuild” darmkanaal zal er toe leiden dat het immuunsysteem het nodige te verduren krijgt en op langere termijn ook minder goed gaat functioneren.
In de natuur draait alles om balans, waarom weten wij er soms voor ons zelf geen raad mee? Veel ziektes worden door een verstoord immuunsysteem veroorzaakt.

Maak kennis met Biozar.

Ik wil graag dit middel onder je aandacht brengen.
Ik denk dat Biozar een bijzonder product is, onderzoek laat dat ook wel zien (al zijn daar weer geen resultaten van te vinden, online).

Wat veel mensen zich niet realiseren, is dat de oorzaak van dit soort aandoeningen bijna allemaal terug te leiden zijn tot een immuunsysteem wat niet voldoende werkt.
De ontwikkeling van auto immuunziektes en slechte voeding is reeds vaak aangetoond.

De lijst van ziektes en kwalen waarbij een verminderde weerstand of een auto-immuunsysteem wat zich tegen ons heeft gekeerd, is bijna oneindig.

Natuurlijk ben je de persoon die is wat die eet.
Slechte voedingsgewoontes zijn in de meeste gevallen de oorzaak van een minder functionerende weerstand of erger nog.
Daarnaast, het eten van bespoten groeten laat iets in je lichaam achter waar je niet naar opzoek bent (maar er wel voor hebt betaald).biozar

Wat doet Biozar?

Wat Biozar precies doet mag ik volgend de regels van de Keuringsraad KOAG/KAG niet vermelden, aan de andere kant weet ik ook niet wat het precies doet. Ik weet alleen wat de effecten zijn.

De KOAG/KAG verbied medische claims die gebruikers vermelden. Deze stralen immers alsnog af op het product en dat mag dus niet. Wel weet ik, vanuit klanten onderzoek bij mij, dat veel mensen met kanker gebruik maakte van dit product

Voordelen van Biozar

De gebruikers zijn natuurlijk altijd de belangrijkste ambassadeurs voor Biozar.

Biozar doet wat er over wordt gezegd en jij hebt nu ook de mogelijkheid kennis met dit product te maken.
Aan de kosten hoeft het niet te liggen voor iets meer als 1,5 euro per dag geeft u uw lichaam de aandacht die het verdient.

Biozar is geen wondermiddel, elk immuunsysteem is anders, we willen ook geen valse verwachtingen kweken, maar Biozar verdient de aandacht die gebruikers ervan al hebben aangegeven.

Voor meer info over Biozar kun je deze link volgen.
Heb je andere vragen wil je dan contact met me opnemen?

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen.Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige.Ik besluit m'n pad van spirituele ontwikkeling weer op te pakken.Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden". Zo kwam ik ook uit bij m'n doelgroep 'vermoeidheid na kanker'.Door de dingen die ik meegemaakt heb, de inzichten die ik heb mogen ontvangen en de manieren die mij aangereikt zijn, Heb ik sprongen vooruit gemaakt.Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen.Mijn vermoeidheid is een optelsom van 3 (een aangeboren chromosoomafwijking die veel vermoeidheid geeft, het hebben van 1 nier met een nierfunctie van +/- 35% (omdat die ook bestraald is) en de bestraling op zich).Ondanks dat ik enorme stappen heb gezet, blijf ik doorgaan op deze spirituele reis.
Reactie plaatsen