17 december 2013 

Biozar, wondermiddel of wonderlijk-middel? Aan jou de beslissing!

Biozar, wondermiddel of wonderlijk-middel? Aan jou de beslissing!

Is er verband tussen voeding en ziekte?

De oorzaak tussen slechte voedingsgewoontes en verschillende darmklachten is reeds in talloze studies aangetoond. Gelukkig zijn er meerdere oplossingen voor dit probleem. Eén daarvan heet Biozar.

Een slecht verteringsproces kan leiden tot chronische klachten. 10% van de Nederlandse bevolking bijvoorbeeld heeft last van spastische darmen. Zo kan verkeerde voeding ook van invloed zijn op het darmkanaal, die kan beschadigd raken. Naast deze beschadigingen kan er in het darmkanaal ook een verstoring plaats vinden van de microbe huishouding. Hoe dan ook zal een “vervuild” darmkanaal er toe leiden dat het immuunsysteem het nodige te verduren krijgt en op langere termijn ook minder goed gaat functioneren.
In de natuur draait alles om balans, waarom weten wij er soms voor ons zelf geen raad mee? Veel ziektes worden door een verstoord immuunsysteem veroorzaakt.

Maak kennis met Biozar.

Ik wil graag via deze weg Biozar onder de aandacht brengen. Ik denk dat Biozar een bijzonder product is, onderzoek laat dat ook wel zien (al zijn daar weer geen resultaten van te vinden, online). Wat veel mensen zich niet realiseren, is dat de oorzaak van dit soort aandoeningen bijna allemaal terug te leiden zijn tot een immuunsysteem wat niet voldoende werkt. De ontwikkeling van auto immuunziektes en slechte voeding is reeds vaak aangetoond.
De lijst van ziektes en kwalen waarbij een verminderde weerstand of een auto-immuunsysteem wat zich tegen ons heeft gekeerd, is bijna oneindig. Natuurlijk ben je de persoon die is wat die eet. Slechte voedingsgewoontes zijn in de meeste gevallen de oorzaak van een minder functionerende weerstand of erger nog. Daarnaast, het eten van bespoten groeten laat iets in je lichaam achter waar je niet naar opzoek bent maar er wel voor betaald.

Testimonia van Biozar gebruikers.

Door regels van de Keuringsraad KOAG/KAG  mag ik dit soort gegevens niet online zetten.

Wat doet Biozar?

Wat Biozar precies doet mag ik volgend de bovenstaande regels ook niet vermelden medische claims die gebruikers vermelden, stralen immers alsnog af op het product, en dat mag dus niet. Dus waar je nu leegte tegenkomt stond vroeger informatie waar je wat aan had (maar wat dus niet door een onderzoek bewezen is). Deze onderzoeken worden nu wel gehouden, maar daar zijn nog geen gegevens van bekent.

Voordelen van BiozarBiozar

De gebruikers zijn natuurlijk altijd de belangrijkste ambassadeurs voor Biozar. Ze noemen onder andere de volgende voordelen van Biozar:

  • hier mag ik dus OOK niets over zeggen

Biozar doet wat er over wordt gezegd en jij hebt nu ook de mogelijkheid kennis met dit product te maken. Aan de kosten hoeft het niet te liggen voor iets meer als 1,5 per dag geeft u uw lichaam de aandacht die het verdient.
Biozar is geen wondermiddel, elk immuunsysteem is anders, we willen ook geen valse verwachtingen kweken, maar Biozar verdient de aandacht die gebruikers ervan al hebben aangegeven.

Voor meer info over Biozar kun je contact opnemen.

Over de schrijver
Na de behandeling van kanker hield ik veel vermoeidheid over (vermoeidheid na bestraling) ben ik opzoek gegaan naar 100 % energie. Ik heb vele dingen onderzocht en weet nu 100% energie is mogelijk (maar zie het als een 100% voor die dag). Onderweg heb ik veel geleerd en ben door vele geïnspireerd. Die inspiratie heeft zich doorgezet naar scholing in de verschillende onderdelen. Accepteer het heden en leef met plezier. Kom je onderweg dingen tegen waar je niet blij van wordt, werk daar dan aan zodat het toch weer jouw ideale wereld wordt. Vitale groeten, Maarten Natuurgeneeskundige bij Bewust-ZIJN
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies