27 december 2014 

Fotonen therapie, alleen zonlicht is beter (maar is er niet altijd)!

Fotonen therapie, alleen zonlicht is beter (maar is er niet altijd)!

Wat is fotonen therapie?

Fotonentherapie stimuleert het lichaam om zichzelf te herstellen van een verstoorde gezondheid. Deze therapie laadt het lichaam op met de energie van licht of wel fotonen.

Fotonen zijn essentieel voor het instandhouden en herstellen van onze gezondheid.

Wat is het grote voordeel van Fotonen therapie?

Fotonen therapie:

 • laadt het lichaam op met de energie van zonlicht (of wel fotonen).
 • stimuleert het zelfherstellend vermogen waardoor het lichaam zichzelf weer kan helen.
 • is een natuurlijke methode die geen bijwerkingen kent.

Waar bestaat een fotonen therapie behandeling uit?

 1. Basisbehandeling
 2. Specifieke behandeling

1) Elke behandeling met Fotonen therapie begint met de basisbehandeling:

 • Achterhoofd & Voorhoofd  –  De Hypothalamus en de Hypofyse zitten in het hoofd en hebben alles te maken met je waak en slaap ritme. Daarnaast reguleren ze via het zenuwstelsel en hormoonstelsel alle lichaamsfuncties die nodig zijn voor het in stand houden van onze gezondheid. Hier word dus als eerste gewerkt aan een in het balans brengen van het systeem. Door het leven wat we tegenwoordig leiden (bv ploegen diensten, te laat naar bed gaan ed.) is hier de eerste verstoring al.
 • Plexus Solaris (heet ook wel de zonnevlecht) – bevindt zich tussen de navel en onderkant borstbeen. De plexus solaris behoort tot een zeer belangrijk deel van het vegetatief zenuwstelsel dat in verbinding staat met bijvoorbeeld het spijsverteringsstelsel, maag , milt, galblaas, lever, nieren en de alvleesklier.

Door de Basisbehandeling komen lichaam en geest in balans!

2) Specifieke behandeling

 • Bij de specifieke behandeling kijk ik naar de klachten of waaraan gewerkt moet worden.
  • Stel, ontgifting is belangrijk dan kan je de lever bv 8 minuten belichten.
  • Stel je hebt last van lyme, dan kan je de ‘streepjescode’ van de Lyme via het licht aan het lichaam geven. Hierdoor kan het lichaam weer actie nemen op de ziekte die ‘opgedoken / weer zichtbaar’ is.
  • Stel je hebt met voetballen je kruisbanden geblesseerd, door licht aan deze plekte te geven zal deze plek eerder genezen
  • Op onderstand filmpje vertel ik wat ik gedaan heb toen ik van de trap af viel!

 

Het ontstaan van Fotonen therapie

In 1933 stelde de Russische natuurkundige, Alexander Gurwitsj, dat alle cellen licht uitstralen. Later in de jaren zeventig bevestigden de Duitse natuurkundigen Popp en Van Wijk en andere wetenschappers dat dit (zwakke) levenslicht (biofotonen) een schat aan informatie bevatte. Cellen stralen niet alleen licht uit, ze absorberen het ook en slaan het op. Als je groenten eet, eet je opgeslagen fotonen.

Het uitstralen van dit fotonen licht komt doordat de cellen onderling ook communiceren via dit licht.

De communicatie tussen cellen vind op verschillende manieren plaats, via chemische weg, maar dus ook via de fotonen (in het lichaam heten deze bio-fotonen, bio is leven en fotonen is licht) dit gebeurd dus met de snelheid van het licht.

Bio-fotonen

Elke levende cel straalt lichtimpulsen uit, deze lichtimpulsen bestaan uit bio-fotonen (lichtdeeltjes) van verschillende frequenties en zorgen voor de aansturing van alle biochemische processen in het lichaam.

Bij een gezonde cel zijn deze lichtimpulsen van nature sterk gebundeld, die onder invloed van ‘verstoringen’ verzwakken en een chaotisch karakter krijgen.

De celstofwisselingsprocessen kunnen dan niet meer optimaal door het lichaam worden uitgevoerd, waardoor het immuunsysteem van het lichaam slechter gaat functioneren en het zelfhelend vermogen vermindert. Uiteindelijk is dit een situatie die tot blokkades en ziektes leidt. (we zeggen bij het sterven van iemand ook wel dat het ‘lichtje uit gaat’).

Is een Fotonen behandeling beter dan zonlicht?

Nee zonlicht is natuurlijk beter, maar fotonen therapie staat daar net een halve trede onder.
De fotonen therapie word gegeven m.b.v. een  Hyper-Photon 3D. De fotonen die hier uitkomen zijn lichaam identiek.

Wil je één of meerdere behandelingen met fotonen therapie? Kijk dan eens hier (er zijn regelmatig aanbiedingen).

Heb je iets aan dit verhaal gehad?

 • Zou je het dan een Like willen geven?
 • Zou je dat hieronder willen delen?

Denk je dat je vrienden hebt waarvoor dit bericht belangrijk of interessant zou zijn om ook te lezen? Zou je het dan met hun willen delen?
Heb je nog andere vragen of opmerkingen, neem je dan contact met me op?

Over de schrijver
Na de behandeling van kanker hield ik veel vermoeidheid over (vermoeidheid na bestraling) ben ik opzoek gegaan naar 100 % energie. Ik heb vele dingen onderzocht en weet nu 100% energie is mogelijk (maar zie het als een 100% voor die dag). Onderweg heb ik veel geleerd en ben door vele geïnspireerd. Die inspiratie heeft zich doorgezet naar scholing in de verschillende onderdelen. Accepteer het heden en leef met plezier. Kom je onderweg dingen tegen waar je niet blij van wordt, werk daar dan aan zodat het toch weer jouw ideale wereld wordt. Vitale groeten, Maarten Natuurgeneeskundige bij Bewust-ZIJN
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies