arrow_drop_up arrow_drop_down
30 december 2015 

Gebruik van Bemer systeem, lees hier de resultaten!

Gebruik van Bemer systeem geeft goede resultaten, lees ze hier.

Zo liet ik een vertegenwoordiger kennis maken met het Bemer systeem, groot was z’n verwondering. Zo iets had hij nog niet eerder ervaren!

Gebruik van Bemer door vertegenwoordiger

Een vertegenwoordiger die bij me kwam (laten we hem Bart noemen) vertelde ik enthousiast van de Bemer-mat.

Ik vroeg aan Bart of hij mogelijk last had van bijvoorbeeld een spiergroep, zodat ik hem een voor en een na van een behandeling kon laten ervaren. Hij vertelde dat hij flink gefietst had en wel wat last van z’n bilspieren had. Nadat hij 8 minuten op de mat had gelegen gaf hij aan dat hij een duidelijk verschil voelde.

Dat is natuurlijk ook logisch als je weet dat het Bemer systeem er voor zorgt dat de vasomotion (betere doorbloeding) op gang komt. Door een betere doorbloeding worden afvalstoffen sneller afgevoerd, waar dus klachten als Bart had, sneller tot het verleden gaan behoren. Dit alles door gebruik te maken van het Bemer systeem.

In de webshop kan je (in de toekomst) pakketten van 10 behandelingen aankopen (behandeling bestaan uit Bemer mat en/of Fotonen therapie).
In de toekomst kan je een 5 of 1o strippenkaart kopen.

Verschillende cliënten kopen via de webshop zo’n pakket.
Gedurende het eerste consult doe ik de quickscan die voor mij staat als een nul meting. Bij mensen met Lyme test ik ook welke Borrelia en co-infecties er actief zijn.

Gebruik van Bemer door cliënt

Zo was er een vrouw die het pakket Zilver aanschafte.

Dit pakket bestaat uit:

  • Een Quickscan
  • Een combinatie van 10 afspraken met daarbij gebruik van Bemer therapie & 10 afspraken met daarbij de Fotonen therapie (gebruik van de Bemer en Fotonen  therapie gaat tegelijkertijd
  • de consulten duren gemiddeld een 60 minuten
  • Na de 10 de behandeling doe ik weer een Quickscan

Deze persoon had al lange tijd last van Lyme, verkleving van de darmen en chronische blaasontsteking.

Helaas kan ik niet zeggen dat met slechts 10 behandelingen de Lyme weg was, want zo werk dat niet.
Wel kan ik zeggen dat de waarde van de Quickscan een enorme verbetering lieten zien.

Daarnaast gaf ze aan dat er in de stoelgang ook een lichte verbetering was.
En urine onderzoek wees uit dat na 10 behandelingen er geen bacteriën meer in de blaas aanwezig waren.

Dit was het effect na 10 behandelingen gedurende 5 weken, kan je nagaan als je zelf zo’n systeem hebt, wat het effect dan voor je kan zijn.

Interesse?
Ga dan naar de speciale pagina of neem contact op.
Wil je een gratis brochure downloaden?

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen. Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige. Ik besluit m'n pad van ontwikkeling weer op te pakken. Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden" en dus ook m'n doelgroep. Mensen met chronische klachten. Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen. Mijn interesses liggen bij: door motorrijden ontspannen, wandelen met de honden in de natuur, me laten inspireren door andere. Mijn werk en mijn vrouw zijn mijn grote passie.
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies