Page content

Nieuwe lyme behandeling, ruimt de Borrelia wel op!

Nieuwe lyme behandeling, ruimt de Borrelia wel op!

Mijn nieuwe visie brengt me een nieuwe lyme behandeling. Hoe lyme te behandelen is me eigenlijk in gegeven door de ‘therapie vormen’ waarmee ik al werkte. Dat klinkt natuurlijk een beetje vreemd, laat ik het uitleggen.

Er zijn twee verschillende methodes waar je uit kan kiezen om met een ziekte om te gaan (OK 3, niets doen is ook een keuze):

  • je kan tegen de ziekte vechten (in dit geval zeer onverstandig(!) hierover later meer)
  • je kan het lichaam zodanig ondersteunen, dat het krijgt wat het nodig heeft om sterker te worden (klinkt dat niet veel logischer?)

Nieuwe lyme behandeling!

In 2015 had ik via de ‘Fotonen Therapie’ Groep een 1 daagse gedaan via ‘de Kaardeshop‘.
Ik behandelde nog geen mensen met Lyme, maar met de apparaten die ik heb staan is ook deze groep mensen goed te ondersteunen.
Voor mij betekend dat dan, dat ALS ik mensen met Lyme wil behandelen, dat ik daar eerst gedegen scholing in wil doen.
In 2016 heb ik via Vitakruid een opleiding gedaan.
En in 2017 en 2018 deed ik en opleiding die door Hyacintha Kraidy word gegeven.

Wat houd de nieuwe lyme behandeling in?

In de praktijk kan je o.a. de volgende therapie vormen ervaren:

  • Bemer systeem – verbetert de doorbloeding en zorgt voor een verbetering in het immuunsysteem
  • Fotonen therapie – je geeft fotonen licht aan het lichaam waardoor de celcommunicatie verbeterd (Cellen communiceren onderling door fotonen licht) en ook het zelfgenezende vermogen toeneemt
  • Magneetveld therapie – zorgt voor een betere drainage
  • Multi disciplinair – behandelingen op Body, Mind, Soul en Spirit
  • Frequentie middelen van Hyacintha Kraidy

Dit zijn alle vijf niet aanvallende therapieën (veel mensen vinden dat je de lyme moet aanvallen, bestrijden).
De 2 bovenste systemen, onafhankelijk van elkaar, werken op het zelf-herstellend vermogen van het lichaam en verhogen de kracht van het lichaam. Waarbij je met Fotonen therapie (nog extra) een gecamoufleerde bacterie weer bekend kan maken aan het immuunsysteem.
De frequentie middelen van Hyacintha Kraidy maken dat de Borrelia versuft en oplost.

Multi disciplinair – Body, Mind, Soul en Spirit

Daarnaast is het ook belangrijk aan het emotionele lichaam te werken. Als jij meer in je kracht staat ben je ook beter bestand tegen! Je kan je ook afvragen wat je blokkerende overtuigingen zijn in het proces waar je mee bezig ben (‘ik kan niet genezen van lyme’ of ‘ik word maar zieker en zieker’, je kan je afvragen wat je daarmee ventileert naar je onderbewuste!) alles wat je zegt is tenslotte een boodschap naar je onderbewuste! Je mindset in deze is heel belangrijk!!

De nieuwe lyme behandeling ontstond!

In feite hebben deze twee methoden (Bemer en Fotonen) me doen inzien dat ik anders naar de behandeling van lyme moet kijken. Ik moet ‘NIET tegen de stroom inzwemmen maar met de stroom mee’.

Toen ik kennis maakte met het gedachtegoed van Hyacintha wist ik ook waarom.  Zij gaat er vanuit dat de Borrelia-spirocheet niet zomaar een bacterie is, maar een hele gewiekste.

De Borrelia-spirocheet kan veel meer dan de meeste mensen weten.nieuwe-lyme-behandeling Want wat doet de spirocheet, hij duikt niet onder, maar kopieert DNA van andere ziekte verwekkers.

Mensen zeggen het Immuunsysteem werkt niet, ONZIN. Het immuunsysteem draait overuren om al die ziekte verwekkers (lees vermommingen van de Lyme bacterie) aan te pakken. Het gaat alleen nooit lukken want het zijn vermommingen. Het lichaam heeft al die ziektes in werkelijkheid helemaal niet.

nieuwe-lyme-behandeling

De Borrelia-Spirocheet kan een 14 jaar latent in je lichaam zitten zonder dat je er iets van merkt. Als die actief word* en nog heel jong is heeft antibiotica vat op hem, dit stopt echter als die in de puberteit komt. Na verloop van tijd gaat die zich segmenteren en dan begint eigenlijk het gedonder pas echt. Elk segment kan een andere trilling (van een andere ziekteverwekker) aannemen. Elke ziekte heeft een andere trilling (zie dat als een supermarkt, elk product wat er ligt heeft een andere streepjes code. Alle spaghetti’s van alle verschillende merken hebben ook een verschillende streepjescodes). *Als de Borrelia heel jong is kan een goed werkend immuunsysteem de rommel opruimen!

Hoe plant de Borrelia-Spirocheet zich voort?

Als de Borrelia-Spirocheet wordt aangevallen en gedood, valt deze uiteen in die segmenten. Dit is dus de manier waarop de Borrelia-spirocheet zich vermenigvuldigd! Elk segmentje word weer een nieuwe spirocheet.

Snap je nu ook dat het niet zo handig is met grof geschut die Borrelia de nek om te draaien?

Heb je vragen of wil je meer weten, wil je dan contact met me opnemen?

Laat een bericht achter!

Comment Section

1 reactie op “Nieuwe lyme behandeling, ruimt de Borrelia wel op!


Door Erwin op 15 april 2020

Kan `n spirocheet door zilverwater eerder gedood worden dan goede bacterieen?
Zijn oogklachten te relateren aan oude lyme infectie?
Waar verblijven de cisten als zij schuilen?
Is levend bloedanalyse in staat om de fase van een spirocheet te duiden?
Hartelijke groet van Erwin in mijn zoektocht om de moeheid en de korte energie van elke dag aan te pakken..

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.