arrow_drop_up arrow_drop_down
8 juli 2014 

Vertel een vriend / vriendin!

Krijg €10,- korting met ‘Vertel een vriend / vriendin

Deze bon kan je gebruiken als je zelf al cliënt bent bij de praktijk, maar ook als je (geregeld) m’n blog berichten leest en denkt dat je vriend(-in) geholpen kan worden met het vraagstuk waar ze mee rond loopt.

Dus, geef je vriend (-in) de mogelijkheid om ook kennis te maken en verdien allebei € 10.-

– Als jij een cliënt bent van de praktijk, dan kan je je tevredenheid delen met een vriend-in.

Vraag een visitekaartje aan me, ik zet daar een code op en jij geeft dit kaartje door aan je vriend-in.
Met die code ontvang JIJ (en de cliënt die bij me komt met dat kaartje) een korting van € 10,00 op het eerste volledige consult van 90 min.

– Ben je nog geen cliënt van de praktijk,vriend
print dan dit bericht uit (en zet jou naam en telefoon nummer er op zodat ik contact met je kan opnemen) .
• Geef de vriend of vriendin die nog niet naar Bewust-ZIJN komt, de bon cadeau.
• Als je vriend of vriendin gebruik maakt van de bon, krijgt hij/zij € 10,00 korting op de eerste (betaalde) behandeling van 90 minuten.

Ik maak in het dossier een aantekening bij jou naam. En ook jij krijgt dan € 10,00 korting op je eerstvolgende (betaalde) behandeling.
De korting geldt voor iedere nieuwe cliënt en je mag zo vaak meedoen als u wilt.

Dat is toch maar mooi meegenomen!
Heb je nog vragen? Neem dan contact met me op.

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen. Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige. Ik besluit m'n pad van ontwikkeling weer op te pakken. Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden" en dus ook m'n doelgroep. Mensen met chronische klachten. Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen. Mijn interesses liggen bij: door motorrijden ontspannen, wandelen met de honden in de natuur, me laten inspireren door andere. Mijn werk en mijn vrouw zijn mijn grote passie.
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies