De Lyme thuis test, geeft je zekerheid

De 'Lyme thuis test'

Wanneer je na een tekenbeet ziek wordt met griepverschijnselen, kijk het dan niet even aan… maar doe direct de 'Lyme thuis test' en raadpleeg direct een arts.

lyme-thuis-testEen thuistest is dus uitermate geschikt om bij de eerste symptomen of verdenking Borrelia antistoffen te meten. Hiermee voorkomt u dat de infectie in een stadium komt waarin het lastig te detecteren is.

Deze thuistest kan je inzetten tussen de 2 en 4 weken NA de besmetting (er moeten eerst voldoende antistoffen door het lichaam aangemaakt zijn voordat de thuistest dit kan meten). Neem de verantwoordelijkheid voor je gezondheid in eigen handen zorg dat je deze test in huis hebt!

Wil je deze 'Lyme thuis test' bestellen?

Hier kan je deze Lyme thuis test bestellen!

Met de kortingscode 'BewustZIJN' krijg je zelfs 5 % korting!

De uitslag kan je gebruiken om te overleggen met je arts, let wel op dat je ongeacht de uitslag bij twijfel ook je arts raadpleegt het kan immers zijn dat de infectie in een stadium is waarin hij het immuunsysteem omzeilt, de arts kan in dit geval kiezen uit meerdere bloedonderzoeken om verder te diagnosticeren.

Een bloedtest moet altijd gecombineerd worden met andere vormen van diagnostiek en zelfs dan worden er helaas nog altijd met regelmaat verkeerde conclusies getrokken.

Door de test methode die ik toepas (energetisch testen), is het niet van belang hoelang geleden je gebeten bent. M.b.v. de testset kan ik altijd de Lyme en zijn co infecties uittesten. Heb je dus meer vragen of wil je dit onderzocht hebben, neem dan contact met me op!

Bij twijfel of je de ziekte van lyme hebt kom naar de praktijk, dan test ik het voor je uit!

Vind je dit een leuk of interessant artikel en denk je 'dat is interessant voor andere die ik ken' deel en Like dit dan op Google of Facebook.


Heb je een vraag?