Coach Maarten

Wat heb ik jou te bieden als coach?

Steeds meer mensen krijgen last van chronische en/of immuunziekte. Met de kennis die ik inmiddels heb opgedaan t.a.v. m'n eigen vitaliteit en wetende dat dat een breekbaar punt bij me is richt ik me nu volledig op mensen met Lyme en/of chronische klachten.

Maarten als Holistisch werkende

Ik werk holistisch en coach daardoor op Body, Mind en Soul. Door op al deze gebieden te werken werk ik dieper en daardoor veelal sneller. Daarnaast heb ik natuurlijk speciale tools om mensen met chronische klachten diepgaand te ondersteunen. Lyme word o.a. aangepakt met het Hyper Photon 3 D, de Bemer systeem en speciale kruiden en tincturen die bekend staan om hun werking tegen Lyme.

Ik leer jou o.a. Stress preventief aan te pakken. Stress is één van de grote veroorzakers van chronische klachten en weet dat er mogelijkheden zijn tot een fijner en gezonder leven. Als je Lyme hebt is het natuurlijk essentieel om je stress zoveel mogelijk te elimineren, met de methode die ik jou ga leren kan je dat zelf, waar je ook bent.

Mijn verhaal en mijn passie

Ik ben Maarten, geboren in 1958, getrouwd en samen hebben we vier kinderen.

Sinds 1978 begonnen me te verdiepen in mijn eigen spiritualiteit.

Toen ik in 1997 kanker kreeg en gedurende een lange periode na behandeld werd, bleek ik hier een extreme vermoeidheid aan over te houden. Deze extreme vermoeidheid bleek een optelsom van 2 te zijn (een aangeboren syndroom & de gevolgen van vermoeidheid na bestraling).

Mijn doel werd duidelijk!

Toen werd mijn doel duidelijk. Ik ga op zoek naar weer 100 % vitaal worden.

Doordat ik aan den lijve ervaren heb wat de verschillende therapieën met een mens kunnen doen, zag ik ook de noodzaak hier scholing in te gaan volgen. In het zelfde jaar dat de kanker behandeld werd begon ik ook met m'n opleiding tot Natuurgeneeskundige en in het jaar 1999 heb ik 'de Praktijk naar Bewust-ZIJN' opgericht.

Ik ben er inmiddels wel achter dat ik de 100 % vitaliteit van voor 1997 nooit meer zal bereiken. Het bereiken van mijn 100 % vitaliteit was (en is) altijd mijn doel, dat maakt dat ik daardoor o.a. dagelijks met m’n voeding bezig ben. De opgedane kennis gebruik ik ook weer voor m’n cliënten, je begrijpt scholing is en blijft noodzakelijk. Natuurlijk is het ook heel interessant!

Behalve levenservaring, natuurlijk ook scholing!

Mijn kennis als Natuurgeneeskundige, is ontstaan na het doen van verschillende coach opleidingen op basis van de vitaliteit-kunde. Dingen die je zegt en overtuigingen die je hebt controleer ik bij je onderbewuste d.m.v. een spiertest, ik ga er van uit dat jouw onderbewuste (uiteindelijk) de baas is 

(als je onderbewuste niet wil stoppen met roken, zal het je nooit lukken, pas als je aan je onderbewuste gaat werken en blokkades weghaalt, dan is er een verandering mogelijk).

Je zal er verrast van staan in hoeverre overtuigingen effect op je gezondheid hebben, met de spiertest kunnen we die eenvoudig opsporen en aanpakken. 


Aangezien positieve veranderingen in je voeding een enorme impact hebben nemen we (Rianne Ruisch heeft dit tot haar speerpunt gemaakt) dit nu ook mee bij de anamnese. Ik vraag de mensen een Voedingsmiddelen dagboek bij te houden. Dit betekent dat je gedurende drie dagen precies bij houdt wat en hoe laat je dit eet en/of drinkt. Je krijgt van Rianne een persoonlijk advies retour.


Mijn interesses liggen bij: motorrijden, bewust en energiezuinig omgaan met de natuur, wandelen in de natuur.

Mijn werk en mijn vrouw zijn mijn grote passie. Voor mij is Bewust-ZIJN een Way of Life.

Wil je ook je gezondheid weer terug, neem dan via onderstaande knop contact op. Dan gaan we er aan werken.