arrow_drop_up arrow_drop_down
4 maart 2014 

Behandeling op afstand, hoe werkt dat?

Behandeling op afstand, hoe werkt dat?

Behandeling op afstand (Australië).

Op een forum las ik over een vrouw (uit Australië) die last had van doofheid aan één kant en ze vroeg of iemand een idee had wat ze er nog aan kon doen.
Ik heb via een chat gesprek haar wat vragen gesteld en haar voorgesteld een behandeling op afstand te doen bij haar.

Die doofheid was ontstaan doordat ze 2 jaar geleden tijdens het zwemmen door vrienden onderwater was geduwd. Sinds die dag was ze doof aan de rechtse kant. Ze had er al van alles aan gedaan maar tot nog toe had niets geholpen. Ook de huisarts kon niet voor haar betekenen en voor het ziekenhuis had ze geen geld.
Ik heb haar behandeld met Touch of Matrix, door haar eerst recht te zetten. Vervolgens heb ik haar kaak recht gezet en ook de specifieke kant van haar oor extra behandeld met Touch of Matrix.
Ik heb haar gezegd dat als ze ging slapen dat ze dan op haar rechteroor moet gaan liggen.

De volgende dag kreeg ik een blij  berichtje ‘dat er een enorme prop met troep uit haar oor was gekomen en dat ze weer gewoon kon horen.

Hoe werkt een behandeling op afstand? plaatjes-kloppen-niet-nieuw

Een behandeling op afstand kun je zien als een radiozender en een ontvanger (de radio zelf).

Terwijl ik dit opschrijf, besef ik dat een behandeling niet anders is dan een behandeling op afstand. De cliënt is altijd de zender en ik ben altijd de ontvanger. Het enige verschil is dus de afstand.
Alles in ons leven is energie, wij dus ook. En omdat ik werk met energie is afstand geen beperking (de enige beperking die er is, zit bij ons tussen onze oren).

Door dat ik eerst een gesprek met een cliënt heb, begint de zender (de cliënt) te zenden.
De informatie (energie) die ik binnen krijg word (door mijn onderbewuste) omgezet naar vragen.
Deze vragen stel ik aan de cliënt waardoor bij de cliënt bewustwording kan optreden.
Als ik therapie geef aan een cliënt op afstand, dan ben ik aan het zenden (en is zij de ontvanger).
Ik zet door de Touch of Matrix & door dat ik met Energie mag werken energie in beweging (ik zet het zelfhelende vermogen, van het lichaam weer in beweging).

Wil je meer weten, neem dan contact op.

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen. Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige. Ik besluit m'n pad van ontwikkeling weer op te pakken. Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden" en dus ook m'n doelgroep. Mensen met chronische klachten. Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen. Mijn interesses liggen bij: door motorrijden ontspannen, wandelen met de honden in de natuur, me laten inspireren door andere. Mijn werk en mijn vrouw zijn mijn grote passie.
Touch Of Matrix in Den Bosch (+Video)
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies