4 maart 2014 

Behandeling op afstand, hoe werkt dat?

Behandeling op afstand, hoe werkt dat?

Behandeling op afstand (Australië).

Op een forum las ik over een vrouw (uit Australië) die last had van doofheid aan één kant en ze vroeg of iemand een idee had wat ze er nog aan kon doen.
Ik heb via een chat gesprek haar wat vragen gesteld en haar voorgesteld een behandeling op afstand te doen bij haar.

Die doofheid was ontstaan doordat ze 2 jaar geleden tijdens het zwemmen door vrienden onderwater was geduwd. Sinds die dag was ze doof aan de rechtse kant. Ze had er al van alles aangedaan maar tot nog toe had niets geholpen. Ook de huisarts kon niet voor haar betekenen en voor het ziekenhuis had ze geen geld.
Ik heb haar behandeld met Touch of Matrix, door haar eerst recht te zetten. Vervolgens heb ik haar kaak recht gezet (en ook de specifieke kant van haar oor extra behandeld met Touch of Matrix.
Ik heb haar gezegd, dat als ze ging slapen dat ze dan op haar rechter oor moet gaan liggen.

De volgende dag kreeg ik een blij  berichtje ‘dat er een enorme prop met troep uit d’r oor was gekomen en dat ze weer gewoon kon horen.

Hoe werkt een behandeling op afstand? plaatjes-kloppen-niet-nieuw

Een behandeling op afstand kan je zien als een radiozender en een ontvanger (de radio zelf).

Terwijl ik dit opschrijf besef ik dat een behandeling niet anders is dan een behandeling op afstand. De cliënt is altijd de zender en ik ben altijd de ontvanger. Het enige verschil is dus de afstand.
Alles in ons leven is energie, wij dus ook. En omdat ik werk met energie is afstand geen beperking (de enige beperking die er is, zit bij ons tussen onze oren).

Door dat ik eerst een gesprek met een cliënt heb, begint de zender (de cliënt) te zenden. De informatie (energie) die ik binnen krijg word (door mijn onderbewuste) omgezet naar vragen.
Deze vragen stel ik aan de cliënt waardoor bij de cliënt bewustwording kan optreden.
Als ik therapie geef aan een cliënt op afstand, dan zet ik dus energie in beweging (ik zet het zelfhelende vermogen, van het lichaam weer in beweging).

Wil je meer weten, neem dan contact op.

Over de schrijver
Na de behandeling van kanker hield ik veel vermoeidheid over (vermoeidheid na bestraling) ben ik opzoek gegaan naar 100 % energie. Ik heb vele dingen onderzocht en weet nu 100% energie is mogelijk (maar zie het als een 100% voor die dag). Onderweg heb ik veel geleerd en ben door vele geïnspireerd. Die inspiratie heeft zich doorgezet naar scholing in de verschillende onderdelen. Accepteer het heden en leef met plezier. Kom je onderweg dingen tegen waar je niet blij van wordt, werk daar dan aan zodat het toch weer jouw ideale wereld wordt. Vitale groeten, Maarten Natuurgeneeskundige bij Bewust-ZIJN
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies