Wij gebruiken cookies

Page content

Consult Fotonen therapie, hoe heeft Nettie Bom dat ervaren?

article content

Consult Fotonen therapie, hoe heeft Nettie Bom dat ervaren?

Hoe ervaren andere een consult Fotonen therapie?

Ik had op enig moment de Hyper Photon 3 D (de naam van de lamp waarmee ik Fotonen therapie geeft) aangeschaft. Nou was me wel bekend welk effect ik heb met een sessie fotonen therapie. Maar ik wilde ook van andere horen wat hun ervaringen zijn en horen of er nog eventueel verbeter punten zijn. Daarom heb ik een aantal mensen aangeboden een aantal consulten te ontvangen.
Zo dacht ik ook aan Nettie Bom.

Een aantal maanden geleden kreeg ik tot mijn grote verrassing een cadeau van Maarten: 5 consulten Fotonen therapie.

Wat vond ik van de consulten?

Ik ben 5 x bij Maarten geweest en ik kan niet anders zeggen:sessie

  • Maarten is zéér kundig
  • Héél integer
  • Hij neemt zéér uitgebreid de tijd voor je
  • Je voelt je héél erg op je gemak bij hem
  • Hij zoekt dingen uit en geeft goede adviezen

Een consult Fotonen met ….

Ik had last van mijn linkerschouder doordat ik teveel achter de p.c. zit door het schrijven van een boek en het werken aan mijn nieuwe website.
Na het eerste consult Fotonen therapie was de schouder aanzienlijk minder gevoelig. Het is niet helemaal over gegaan maar het is i.i.g beter dan het was.

Maarten beheerst heel veel verschillende technieken en lukt het niet met de ene, dan wel met de andere.

Zit je met gezondheidsklachten?
Ik kan je een bezoek aan Maarten alléén maar aanraden.

Nettie Bom!

Inmiddels werk ik natuurlijk al veel langer met de Hyper Foton 3D. Waarbij ik de Bemer therapie gelijktijdig ingezet.
Ik werk in de meeste gevallen met mensen met chronische klachten en met name mensen die lyme hebben. Deze mensen kopen dan een pakket behandelingen in en hebben daardoor korting. Deze sessies bestaan o.a. uit fotonen therapie en de Bemer mat.

Er zijn veel verschillende programma soorten die kunnen worden toegepast. Nu er ook een FIT 915 in de praktijk aanwezig is kan je via twee wegen tegelijkertijd fotonen tot je krijgen, waarbij de de FIT 915 op je ogen krijgt en de Hyper Foton 3D ergens anders op je lichaam. Het blijkt dat deze behandelingen als heel ontspannend worden ervaren (veel mensen vallen in slaap).

En dat is eigenlijk ook wel logies, de Hypothalamus en de Hypofyse liggen in het hoofd en door al dat licht maar ook door de verbeterde doorbloeding, worden afvalstoffen afgevoerd en komt er rust in het brein.

Heb je vragen, neem dan contact met me op!

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Consult Fotonen therapie, hoe heeft Nettie Bom dat ervaren?

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.