18 april 2015 
2 min. leestijd

Consult Fotonen therapie, hoe heeft Nettie Bom dat ervaren?

Consult Fotonen therapie, hoe heeft Nettie Bom dat ervaren?

Hoe ervaren andere een consult Fotonen therapie?

Ik had op enig moment de Hyper Photon 3 D (de naam van de lamp waarmee ik Fotonen therapie geeft) aangeschaft.
Nou was me wel bekend welk effect ik heb met een sessie fotonen therapie.
Maar ik wilde ook van andere horen wat hun ervaringen zijn en horen of er nog eventueel verbeterpunten zijn.
Daarom heb ik een aantal mensen aangeboden een aantal consulten te ontvangen.
Zo dacht ik ook aan Nettie Bom.

Een aantal maanden geleden kreeg ik tot mijn grote verrassing een cadeau van Maarten: 5 consulten Fotonen therapie.

Wat vond ik van de consulten?

Ik ben 5 x bij Maarten geweest en ik kan niet anders zeggen: sessie

  • Maarten is zéér kundig
  • Héél integer
  • Hij neemt zéér uitgebreid de tijd voor je
  • Je voelt je héél erg op je gemak bij hem
  • Hij zoekt dingen uit en geeft goede adviezen

Een consult Fotonen met ….

Ik had last van mijn linkerschouder doordat ik teveel achter de p.c. zit door het schrijven van een boek en het werken aan mijn nieuwe website.
Na het eerste consult Fotonen therapie was de schouder aanzienlijk minder gevoelig. Het is niet helemaal over gegaan maar het is i.i.g beter dan het was.

Maarten beheerst heel veel verschillende technieken en lukt het niet met de ene, dan wel met de andere.

Zit je met gezondheidsklachten?
Ik kan je een bezoek aan Maarten alléén maar aanraden.

Nettie Bom!

Inmiddels werk ik natuurlijk al veel langer met de Hyper Foton 3D.
Bij de praktijk komen veel mensen met chronische klachten. Deze mensen kunnen een pakket van 5 behandelingen kopen (vragen? Neem hiervoor contact met me op) en hebben daardoor korting. Deze sessies bestaan o.a. uit fotonen therapie en evt. een speciale mat om de doorbloeding te stimuleren.

Er zijn veel verschillende programma soorten die kunnen worden toegepast.
Nu er ook een FIT 915 in de praktijk aanwezig is kan je via twee wegen tegelijkertijd fotonen tot je krijgen, waarbij de de FIT 915 op je ogen krijgt en de Hyper Foton 3D ergens anders op je lichaam. Het blijkt dat deze behandelingen als heel ontspannend worden ervaren (veel mensen vallen in slaap).

En dat is eigenlijk ook wel logies, de Hypothalamus en de Hypofyse liggen in het hoofd en door al dat licht maar ook door de verbeterde doorbloeding, worden afvalstoffen afgevoerd en komt er rust in het brein.

Heb je iets aan dit verhaal gehad? Zou je dat hieronder willen delen?
Denk je dat je vrienden hebt waarvoor dit bericht belangrijk of interessant zou zijn om ook te lezen? Zou je het dan met hun willen delen?
Heb je nog andere vragen of opmerkingen, neem je dan contact met me op?

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen.Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige.Ik besluit m'n pad van spirituele ontwikkeling weer op te pakken.Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden". Zo kwam ik ook uit bij m'n doelgroep 'vermoeidheid na kanker'.Door de dingen die ik meegemaakt heb, de inzichten die ik heb mogen ontvangen en de manieren die mij aangereikt zijn, Heb ik sprongen vooruit gemaakt.Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen.Mijn vermoeidheid is een optelsom van 3 (een aangeboren chromosoomafwijking die veel vermoeidheid geeft, het hebben van 1 nier met een nierfunctie van +/- 35% (omdat die ook bestraald is) en de bestraling op zich).Ondanks dat ik enorme stappen heb gezet, blijf ik doorgaan op deze spirituele reis.
Reactie plaatsen

Zoek in alle blogberichten!

We hebben meer dan 130 blogberichten!