'EMF Harmonizer' en je hebt geen straling meer van je mobiel

'EMF Harmonizer' en je hebt geen straling meer van je mobiel

De EMF Harmonizer is een sticker die gemaakt is van een unieke combinatie van mineralen die EMF absorberen en neutraliseren.

Betekenis van de woorden 'EMF Harmonizer'

EMF staat voor Electro Motive Force
Betekenis van het woord Harmonizer - de straling word zo geharmoniseerd dat je er geen last meer van hebt. 
Helaas is alles aan de EMF Harmonizer geheim (qua ingrediënten), gelukkig is het belangrijkste dat de EMF Harmonizer werkt.

Wanneer zet je een EMF Harmonizer in?

Heb je last van straling of wil je je stralingsbelasting verminderen?
Doe dan deze 2 stappen:

  1. Plaats tussen je router (wifi) en het stopcontact een tijdschakelaar. Stel deze tijdschakelaar zo in dat ’s nachts als je slaapt de wifi uit staat en je hersenen wat rust krijgen.
    Voordeel van de tijdschakelaar is dat dit automatisch gaat zonder dat je hier aan hoeft te denken.
  2. Plak op elk mobieltje dat je gebruikt (maar ook op je DECT-telefoon, laptop en/of tablet) een EMF Harmonizer.

Deze EMF Harmonizer kan je bij de praktijk kopen of bestellen!
Als je in de praktijk bent kan ik voor je uittesten of voor jou de EMF Harmonizer de beste keuze is.

Heb je vragen? Neem contact op

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen.Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige.Ik besluit m'n pad van spirituele ontwikkeling weer op te pakken.Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden". Zo kwam ik ook uit bij m'n doelgroep 'vermoeidheid na kanker'.Door de dingen die ik meegemaakt heb, de inzichten die ik heb mogen ontvangen en de manieren die mij aangereikt zijn, Heb ik sprongen vooruit gemaakt.Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen.Mijn vermoeidheid is een optelsom van 3 (een aangeboren chromosoomafwijking die veel vermoeidheid geeft, het hebben van 1 nier met een nierfunctie van +/- 35% (omdat die ook bestraald is) en de bestraling op zich).Ondanks dat ik enorme stappen heb gezet, blijf ik doorgaan op deze spirituele reis.
Reactie plaatsen

Zoek in alle blogberichten!

We hebben meer dan 130 blogberichten!