arrow_drop_up arrow_drop_down
1 oktober 2015 

Fotonen therapie video.

Onderstaand vind je de Fotonen therapie video die laat zien hoe fotonen therapie in z’n werk gaat.
De lamp die daar voor gebruikt word is de Hyper Photon 3D (een medisch apparaat).

Dit is de weg naar de overige berichten die met Lyme te maken hebben.
Als je denkt, ik ken iemand die vind die Fotonen therapie video interessant of die kan dat gebruiken, ben dan zo aardig en geef het door.
En natuurlijk vind ik het heel fijn als je deze video op Facebook deelt onder je vrienden!

Info over de fotonen therapie video

Fotonen therapie kan je inzetten bij alle chronische ziekten te ondersteuning van het immuunsysteem.
Als je dit in combinatie van Fysische vaattherapie wilt doen kan je dat beste inkopen via deze link, omdat je dan goedkoper uit bent.
Wil je meer info over fotonen therapie ontvangen of wil je een afspraak maken, neem dan contact op.

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen. Ik besluit m'n pad van spirituele ontwikkeling weer op te pakken. Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige. Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden" en dus ook m'n doelgroep. Mensen met chronische klachten. Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen.   Mijn interesses liggen bij: door motorrijden ontspannen, wandelen met de honden in de natuur, me laten inspireren door andere. Mijn werk en mijn vrouw zijn mijn grote passie.
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies