01 oktober 2021 
2 min. leestijd

Hoe werk ik? Het logo van Bewust-ZIJN verbeeld dat.

Hoe werk ik? Het logo van Bewust-ZIJN verbeeld dat.

Het logo van 'Praktijk Bewust-ZIJN' laat zien hoe ik werk.
Het logo bestaat uit 2 onderdelen:

 • De drie kleuren
 • De naam van de Praktijk

De drie kleuren

De drie kleuren staan voor:

 1. De drie-eenheid waar in ik behandel:
 • Body
 • Mind
 • Soul

2. In een soort draaiende beweging omdat ik mensen weer in beweging wil brengen. Meestal als je een probleem hebt, dan zit je vast (in je denken). Je hebt mogelijk last van een blokkade.

Onder elke kleur zie je een rood symbool dat je ook onder Bewust-ZIJN ziet (ik heb me laten inspireren door graancirkels).
Deze betekenen voor mij dat er meer is tussen hemel en aarde, meer dan jij en ik geleerd hebben.

Zo denk ik, dat ik 'niet in God geloof', maar ja, geloven doe je ook niet met je hoofd.

De reden dat ik dat zo opschrijf, is omdat ik daarmee bedoel dat ik niet in een persoon geloof die op een stoel zit en bepaald wie er dood gaat en wie niet.

Ik geloof wel dat er een bepaalde energie is die mensen God zouden kunnen noemen.

In een meditatie, die ik geregeld doe, praat ik over vader God en Moeder Aarde.

Bewust vs onbewust

In m'n praktijk werk ik natuurlijk met allebei.

 • Cliënt, als ik een vraag stel dan gaat de cliënt deze overdenken, voor deze m'n vraag beantwoord. Dat doet die bewust en daarmee ook met je bewustzijn.
  Op onbewust niveau gebeurt er ook heel veel (wat, weet ik natuurlijk niet, want het is onbewust).
 • Ik als je coach.
 • Een vraag ontstaat vooral door wat je zegt (of niet zegt). Soms kan een bepaalde woordkeuze een boodschap met zich mee dragen. Die boodschap ken ik niet, meestal komt de vraag dan ook uit m'n onderbewuste naar boven.
 • Als coach werk ik in de meeste gevallen ook met een spiertest. De vraagstelling is dan zo, dat er een soort ja/nee antwoord uit ontstaat.
  Het bewuste deel gaat op zoek naar wat het onderbewuste wil zeggen (we gaan ervan uit dat je onderbewuste, die er is om je te helpen en te beschermen, de waarheid spreekt). Hierbij gebruiken we de spiertest.


Het stuk boven-water vertegenwoordigd je bewuste deel,  het stuk onder-water vertegenwoordigd je onderbewuste deel.

Begrijp je nu ook waarom je onderbewuste zoveel invloed heeft?
Dat had je nog niet begrepen?
Pas als jou onderbewuste wil stoppen met roken zal jou dat ook lukken.

Bewust-ZIJN laat zien hoe ik werk.


- als we met zijn allen meer bewust zouden ZIJN, zouden we een betere wereld hebben.

Met de rode in spiegelbeeld geplaatste e wil ik aangeven dat ik net anders werk dan anderen.

Ik hoop dat je de uitleg van m'n logo leuk vond en nu ook begrijpt hoe ik werk.

Heb je nog vragen, neem je dan contact met me op?

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen.Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige.Ik besluit m'n pad van spirituele ontwikkeling weer op te pakken.Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden". Zo kwam ik ook uit bij m'n doelgroep 'vermoeidheid na kanker'.Door de dingen die ik meegemaakt heb, de inzichten die ik heb mogen ontvangen en de manieren die mij aangereikt zijn, Heb ik sprongen vooruit gemaakt.Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen.Mijn vermoeidheid is een optelsom van 3 (een aangeboren chromosoomafwijking die veel vermoeidheid geeft, het hebben van 1 nier met een nierfunctie van +/- 35% (omdat die ook bestraald is) en de bestraling op zich).Ondanks dat ik enorme stappen heb gezet, blijf ik doorgaan op deze spirituele reis.
Reactie plaatsen

Zoek in alle blogberichten!

We hebben meer dan 130 blogberichten!