27 december 2013 
1 min. leestijd

jaar-Wissel-ing

jaar-Wissel-ing

JaarWisseling anders bekeken

2014 is om verschillende redenen een speciale jaarwisseling voor mij.
Doordat ik mijn praktijk in 1999 opgericht heb is 2014 natuurlijk een 15 jarig bestaan. Het schijnt dat je elke 5 jaar een lustrum viert (net of je blij bent dat je het al (weer) 5 jaar hebt volgehouden).

Ik heb dat nooit gedaan, waarom eigenlijk niet?
Ik leer de mensen JUIST dat ze moeten vieren wat ze te vieren hebben (als je dat niet doet is er ook geen reden leuke dingen op je levenspad te zetten, je geniet er toch niet van).

JaarWisseling bestaat uit 2 woorden, jaar en wissel(ing).

  • Wat een jaar is mag bekend zijn hoop ik.
  • En wisseling, daar zit het woord Wissel in(g).

Een wissel heeft verschillende betekenissen maar betekent o.a. mogelijkheid tot verandering:

  1. Je kan doorgaan op de weg die je volgt
  2. OF Je kan een nieuwe weg in slaan

Ik kies voor vernieuwing!

Wat wordt dan anders? En wat blijft zo:

  • de site gaat er anders uitzien
  • het logo is ook vernieuwd

Ik heb dit jaar verschillende dingen opnieuw op- en uitgebouwd, zo ook de site.
Die veranderingen waren al wel langer gaande, maar in het laatst van november is daar een versnelling in gekomen.

Frisse nieuwe kleuren, meer beweging (de rode golven) en de e in bewust heeft ook een twist ondergaan.
De Dol-Fijne heb ik ook losgelaten om daarmee ook af te stappen van het alternatieve.

Het werkvlak heette vroeger alternatieve geneeskunde, maar veel beter is het nieuwe
Complementaire Geneeskunde: SAMEN kunnen we namelijk meer (betekenen voor de mensen).
De rode golven (rood staat voor energie) symboliseren de beweging die ik aanbreng bij de mensen die in de praktijk komen (ik zet de mensen letterlijk in beweging).

Ook de opbouw van de site is behoorlijk veranderd, het gaat meer duidelijkheid geven je kunt ook de verschillende berichten makkelijker vinden.
Mijn werkgebied is gelijk gebleven.

Natuurlijk blijf ik het hebben over Vitaliteitskunde
en alle facetten die daar op ingrijpen.
Omdat ik de overtuiging heb dat ik mensen met chronische klachten een alternatief kan bieden.

Ondanks dat ik ben wie ik ben ….

Dit doe ik niet alleen,
ik heb gemerkt dat ik steeds meer gebruik maak van m’n gave.

Jij als Cliënt komt binnen als zender
en ik ben de ontvanger.  Ik reageer dus op wat jij uitzend.

Het is niet dat ik iets voel maar ik reageer wel op wat ik binnen krijg.
Het blijkt dan dat ik voorbeelden gebruik die ‘toevallig’ net op jou van toepassing zijn.
Dat ik net DIE vragen stel die je een stap verder helpen.
Of, dat ik jou een vraag stel en direct ook het antwoord ontvang (terwijl jij nog aan het denken bent over dat antwoord).

Weet jij dat er iets zit bij jou maar kom je er niet bij?
Zullen we in gesprek gaan en DAT naar boven halen?
Wil je dan contact met me opnemen en/of een afspraak maken?

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen. Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige. Ik besluit m'n pad van spirituele ontwikkeling weer op te pakken. Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden". Zo kwam ik ook uit bij m'n doelgroep 'vermoeidheid na kanker'. Door de dingen die ik meegemaakt heb, de inzichten die ik heb mogen ontvangen en de manieren die mij aangereikt zijn, Heb ik sprongen vooruit gemaakt. Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen. Mijn vermoeidheid is een optelsom van 3 (een aangeboren chromosoomafwijking die veel vermoeidheid geeft, het hebben van 1 nier met een nierfunctie van +/- 35% (omdat die ook bestraald is) en de bestraling op zich). Ondanks dat ik enorme stappen heb gezet, blijf ik doorgaan op deze spirituele reis.
Reactie plaatsen

Zoek in alle blogberichten!

We hebben meer dan 130 blogberichten!