8 juli 2009 

Migraine, ik ben er eindelijk van af!

Migraine, ik ben er eindelijk van af!

migraineIk had last van migraine

Ik was laatst bij Maarten omdat ik al heel lang last heb van migraine.
Aan het einde van een consult gaf hij me nog een punt op m’n handen wat ik moest masseren als ik het weer op voelde komen.

Vorige week was ik bij m’n vader in het bejaarde huis geweest en reed ik naar huis en voelde de migraine weer opkomen. Ik stopte de auto aan de kant van de weg en masseerde het punt wat hij me had aan gewezen. Tot m’n stomme verbazing bleek dat de migraine weg trok en na 10 min was de pijn weg.

Ik ben er NU eindelijk van af.
Mw de Jong, Dongen

Meer weten over migraine?

Wil je meer over migraine weten kijk dan hier.

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die B 12 gebruiken minder last van Migraine hebben.
B12 is verpakt in een handige spray die je zo kan innemen (tegen de binnenkant van je wang sprayen). Het voordeel van een spray is, dat het product in 30 seconde in de bloedbaan is opgenomen waardoor het eerder zal werken.

Migrainepatiënten en probiotica

Een pilotstudie om na te gaan of het dagelijks innemen van probiotica leidde tot verlichting bij migrainepatiënten heeft een positief effect aangetoond. Dat darmen en hersenen intensief met elkaar communiceren, was al langer bekend. Het zenuwstelsel van de darm bevat zelfs evenveel zenuwcellen als het centraal zenuwstelsel en wordt daarom ook wel het ‘tweede brein’ genoemd.

Mogelijke oorzaken migraine:

oorzaken : vaak niet of – of maar en – en

1Hormonaal
2Lever en galblaas door:aAllergie:IOp kwik
IIVoedsel allergie
IIIinhalatie allergie
bToxische stoffen
3Wervelkolom
4Stoorvelden in hoofd of elders:aaan tanden en kiezen
bamandelen of de littekens er van
cverstopte bij- en voorhoofdsholten
dOntsteking galblaas/galwegen
eBlindedarm ontsteking
5Disbalans in de darmflora, daardoor schimmelgroei
6Emoties
7Elecrostress
8‘Zelfvergiftiging’ door te weinig drinken
Over de schrijver
Na de behandeling van kanker hield ik veel vermoeidheid over (vermoeidheid na bestraling) ben ik opzoek gegaan naar 100 % energie. Ik heb vele dingen onderzocht en weet nu 100% energie is mogelijk (maar zie het als een 100% voor die dag). Onderweg heb ik veel geleerd en ben door vele geïnspireerd. Die inspiratie heeft zich doorgezet naar scholing in de verschillende onderdelen. Accepteer het heden en leef met plezier. Kom je onderweg dingen tegen waar je niet blij van wordt, werk daar dan aan zodat het toch weer jouw ideale wereld wordt. Vitale groeten, Maarten Natuurgeneeskundige bij Bewust-ZIJN
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies