08 juli 2009 
3 min. leestijd

Migraine, ik ben er eindelijk van af! Bij Bewust-ZIJN vond ik de oplossing!

Ik had last van migraine

Ik was laatst bij Maarten omdat ik al heel lang last heb van migraine.
Aan het einde van een consult gaf hij me nog een punt op m’n handen wat ik moest masseren als ik het weer op voelde komen.

Vorige week was ik bij m’n vader in het bejaarde huis geweest en reed ik naar huis en voelde de migraine weer opkomen. Ik stopte de auto aan de kant van de weg en masseerde het punt wat hij me had aan gewezen. Tot m’n stomme verbazing bleek dat de migraine weg trok en na 10 min was de pijn weg.

Ik ben er NU eindelijk van af.
Mw de Jong, Dongen

Meer weten over migraine?

Wil je meer over migraine weten kijk dan hier.

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die B 12 gebruiken minder last van Migraine hebben.
B12 is verpakt in een handige spray die je zo kan innemen (tegen de binnenkant van je wang sprayen). Het voordeel van een spray is, dat het product in 30 seconde in de bloedbaan is opgenomen waardoor het eerder zal werken.

Migrainepatiënten en probiotica

Een pilotstudie om na te gaan of het dagelijks innemen van probiotica leidde tot verlichting bij migrainepatiënten heeft een positief effect aangetoond. Dat darmen en hersenen intensief met elkaar communiceren, was al langer bekend. Het zenuwstelsel van de darm bevat zelfs evenveel zenuwcellen als het centraal zenuwstelsel en wordt daarom ook wel het ‘tweede brein’ genoemd.

Mogelijke oorzaken migraine:

oorzaken : vaak niet of – of maar en – en

1Hormonaal
2Lever en galblaas door:aAllergie:IOp kwik
IIVoedsel allergie
IIIinhalatie allergie
bToxische stoffen
3Wervelkolom
4Stoorvelden in hoofd of elders:aaan tanden en kiezen
bamandelen of de littekens er van
cverstopte bij- en voorhoofdsholten
dOntsteking galblaas/galwegen
eBlindedarm ontsteking
5Disbalans in de darmflora, daardoor schimmelgroei
6Emoties
7Elecrostress
8‘Zelfvergiftiging’ door te weinig drinken

Een andere oplossing die er inmiddels is is de Healy.

Heb je iets aan dit blogbericht gehad, wil je dit dan met je vrienden delen?
Heb je na het lezen van dit blogbericht nog vragen?
Neem je dan contact met me op?

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen.Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige.Ik besluit m'n pad van ontwikkeling weer op te pakken. Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden" en dus ook m'n doelgroep. Mensen met chronische klachten.Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen.Mijn interesses liggen bij: door motorrijden ontspannen, wandelen met de honden in de natuur, me laten inspireren door andere. Mijn werk en mijn vrouw zijn mijn grote passie.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down