08 juli 2009 
1 min. leestijd

Migraine, ik ben er eindelijk van af! Bij Bewust-ZIJN vond ik de oplossing!

Migraine, ik ben er eindelijk van af! Bij Bewust-ZIJN vond ik de oplossing!

Ik had last van migraine

Ik was laatst bij Maarten omdat ik al heel lang last heb van migraine.
Aan het einde van een consult gaf hij me nog een punt op m’n handen wat ik moest masseren als ik het weer op voelde komen.

Vorige week was ik bij m’n vader in het bejaarde huis geweest en reed ik naar huis en voelde de migraine weer opkomen. Ik stopte de auto aan de kant van de weg en masseerde het punt wat hij me had aan gewezen. Tot m’n stomme verbazing bleek dat de migraine weg trok en na 10 min was de pijn weg.

Ik ben er NU eindelijk van af.
Mw de Jong, Dongen

Meer weten over migraine?

Wil je meer over migraine weten kijk dan hier.

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die B 12 gebruiken minder last van Migraine hebben.
B12 is verpakt in een handige spray die je zo kan innemen (tegen de binnenkant van je wang sprayen). Het voordeel van een spray is, dat het product in 30 seconde in de bloedbaan is opgenomen waardoor het eerder zal werken.

Mensen met Migraine en probiotica

Een pilotstudie om na te gaan of het dagelijks innemen van probiotica leidde tot verlichting bij mensen met migraine heeft een positief effect aangetoond.
Dat darmen en hersenen intensief met elkaar communiceren, was al langer bekend. Het zenuwstelsel van de darm bevat zelfs evenveel zenuwcellen als het centraal zenuwstelsel en wordt daarom ook wel het ‘tweede brein’ genoemd.

Mogelijke oorzaken migraine

Mogelijke oorzaken migraine vaak niet of – of maar en – en: ⁣

Een oplossing meer van deze tijd is de Healy
De Healy is een klein handzaam apparaatje met daar op verschillende behandel programma's. En in dit geval behandel je met het programma Migraine. 
Waarna de migraine met een 5 a 10 minuten langzaam wegtrekt.

Heb je iets aan dit blogbericht gehad, wil je dit dan met je vrienden delen?
Heb je na het lezen van dit blogbericht nog vragen?
Neem je dan contact met me op?

Een Like achterlaten daarmee geef je aan andere mensen aan dat ze er wat aan gehad hebt.

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen.Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige.Ik besluit m'n pad van spirituele ontwikkeling weer op te pakken.Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden". Zo kwam ik ook uit bij m'n doelgroep 'vermoeidheid na kanker'.Door de dingen die ik meegemaakt heb, de inzichten die ik heb mogen ontvangen en de manieren die mij aangereikt zijn, Heb ik sprongen vooruit gemaakt.Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen.Mijn vermoeidheid is een optelsom van 3 (een aangeboren chromosoomafwijking die veel vermoeidheid geeft, het hebben van 1 nier met een nierfunctie van +/- 35% (omdat die ook bestraald is) en de bestraling op zich).Ondanks dat ik enorme stappen heb gezet, blijf ik doorgaan op deze spirituele reis.
Reactie plaatsen

Zoek in alle blogberichten!

We hebben meer dan 130 blogberichten!