05 juli 2016 
2 min. leestijd

Ze wilde uit het leven stappen! Een B12 te kort was de oorzaak!

Ze wilde uit het leven stappen! Een B12 te kort was de oorzaak!

Marianne kwam bij me op consult en ze had een hele reeks aan klachten, die later bleken te maken te hebben met een GIGA B12 te kort.
 Nou wist ik natuurlijk wel dat B12 enorm belangrijk is, maar dat je zover kon ‘afzakken’ door een B12 te kort!

Het eerste mailtje wat ik kreeg na het consult begon met “Je hebt mijn leven gered!!”

Marianne schrijft haar testimonia:

Graag wil ik mijn enorme dankbaarheid hier plaatsen.

“Een dissociatie,

Was van de wereld,

Werd wakker aan het infuus”

Na een 3 jaar doodziek, burn-out, machteloosheid belandde ik in het ziekenhuis kerst 2015.
Mijn lijf was er zo’n beetje mee opgehouden tevens mijn hoofd,
ik kwam in een dissociatie en was van de wereld, pijn moe! moe! moe!,
ik werd wakker aan het infuus.

b12-te-kort

Wist niet dat een B12 te kort zo’n groot effect op iemand kon hebben!

Toen ze mij een beetje hadden opgelapt en ik weer naar huis ging, ben ik bijna op mijn sokken en mijn pyjama aan naar Maarten gereden,
ik was daarvoor al geraakt door zijn verhaal op zijn site en dacht daar moet ik zijn en zo moe en verward als ik was meteen een afspraak gemaakt en er heen gereden.

De Quickscan

Hij heeft enorm de tijd voor me genomen, het consult was gratis, omdat hij jarig was, gaf hij dit cadeau en het was idd een heel scala van dingen … waar ik verder niet op in wil gaan.
Ik wil zeggen, Maarten heeft mijn leven gered!!!
ik kon weer een begin maken aan een herstel, wat mij weer toekomst gaf, ik kon weer verder met mijn leven….

Dit was mijn heel kort samengevatte ervaring met Maarten,,,,,super bedankt!!!!!!!

Marianne v. H.

Mijn overdenkingen

Tijdens al m’n consulten volg ik m’n hart en m’n intuïtie, maar god óh god, wat moeten sommige mensen toch lijden!

Mijn denkraam is dat een ziekte een kans naar een verandering een bewustwordingsproces is.
Vaak is dat voor mij niet te zien (meestal zie je dat als je terug kijkt en zo lang blijven sommige mensen niet). 

Het lichaam is een bijzonder mooie samenstelling van cellen, organen en diverse verschillende ‘sappen’. 
Het belang van al deze ‘sappen’ blijkt steeds groter. 
Nou ja, niet van de sappen, maar de balans tussen al deze sappen (vitamines, mineralen, neurotransmitters en andere stoffen en sappen). Hier was te zien (en te ervaren) dat via een B12 te kort, het leven aan een zijden draadje kan hangen!

Heb je zelf ook last van diverse onverklaarbare klachten?
Tob dan niet verder en neem contact met me op!

B12 te kort

Je kan er ook voor kiezen B12 te suppleren, in dat geval kan je een B12 spray bestellen bij de praktijk (hier word een nieuwe webshop voor ontwikkeld).
Al vind ik persoonlijk dat je beter eerst kan kijken wat er aan de hand is voor je gaat suppleren.

Heb je iets aan dit verhaal gehad? Zou je dat hieronder willen delen?
Denk je dat je vrienden hebt waarvoor dit bericht belangrijk of interessant zou zijn om ook te lezen? Zou je het dan met hun willen delen?

Heb je nog andere vragen of opmerkingen, neem je dan contact met me op?

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen. Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige. Ik besluit m'n pad van spirituele ontwikkeling weer op te pakken. Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden". Zo kwam ik ook uit bij m'n doelgroep 'vermoeidheid na kanker'. Door de dingen die ik meegemaakt heb, de inzichten die ik heb mogen ontvangen en de manieren die mij aangereikt zijn, Heb ik sprongen vooruit gemaakt. Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen. Mijn vermoeidheid is een optelsom van 3 (een aangeboren chromosoomafwijking die veel vermoeidheid geeft, het hebben van 1 nier met een nierfunctie van +/- 35% (omdat die ook bestraald is) en de bestraling op zich). Ondanks dat ik enorme stappen heb gezet, blijf ik doorgaan op deze spirituele reis.
Reactie plaatsen

Zoek in alle blogberichten!

We hebben meer dan 130 blogberichten!