28 december 2005 
0 min. leestijd

Ik kwam bij Maarten voor een Gezondheids-check

“Ik kwam in eerste instantie bij Maarten om mijn gezondheid te toetsen via de Gezondheids-check. Om gezond te zijn is het van belang om congruent te leven met je innerlijke zelf. Maar het is soms zo lastig om met je innerlijke zelf in contact te staan. Allerlei gedachtes, overtuigingen en emoties kunnen dat vertroebelen. Maarten gebruikt daartoe methodes die snel en eenvoudig werken. Met een sessie van anderhalf uur ben ik weer op een groot aantal punten afgestemd.

“Gaandeweg ben ik zijn sessies niet alleen voor Gezondheids-check gaan gebruiken,

maar ook om belangrijke beslissingen af te checken, zoals bij het onder woorden brengen van mijn persoonlijke missie. Met zijn methodes en zijn onafhankelijke blik, heeft hij me niet alleen geholpen bij de exacte formulering daarvan maar ook bij mijn blokkades die een rol spelen.”

“Ik heb daarmee een doeltreffende manier gevonden om te bepalen wat mijn weg is. En dat geeft enorm veel vertrouwen.”

Oene-Wim Stallinga
Goirle

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen. Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige. Ik besluit m'n pad van ontwikkeling weer op te pakken. Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden" en dus ook m'n doelgroep. Mensen met chronische klachten. Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen. Mijn interesses liggen bij: door motorrijden ontspannen, wandelen met de honden in de natuur, me laten inspireren door andere. Mijn werk en mijn vrouw zijn mijn grote passie.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down