22 mei 2017 
3 min. leestijd

Vitaliteitskunde de focus is op VITALITEIT (en hoe je daar komt)!

Vitaliteitskunde de focus is op VITALITEIT (en hoe je daar komt)!

In de praktijk ga ik uit van de Holistische denkwijze (whole = heel). Ik kijk dus naar de hele mens i.p.v. dat ene plekje op je lichaam waar je pijn hebt.
Met vitaliteitskunde (de kunde om vitaal te zijn) ligt je focus op Vitaliteit.

Vroeger werd in China de dokter betaald voor de dagen dat je gezond was. Voor de dagen dat je ziek was kreeg hij niets.

Het grote voordeel van deze manier van kijken is dat ik heel breed kijk. En zo meerdere blokkades in één keer behandel.

Vitaliteitskunde is DE therapie die maakt dat je beter in je vel komt en bewustzijnsveranderingen tot stand brengt. Dat is het grote verschil met andere therapievormen en de reguliere aanpak.

Vitaliteitskunde is, zo als ik het beoefen, opgezet door Wim Bastiaanse en Roy Martina.
Roy heeft daar zelf het volgende over gezegd. “Na vele jaren van onderzoek naar de meest uiteenlopende vormen van alternatieve geneeskunde werd de conclusie voor mij steeds duidelijker, geen van de geneeswijze biedt in de westerse maatschappij een complete aanpak van ziekte. Om de beste resultaten te verkrijgen moet je verschillende geneeswijze combineren en dat gebeurd inmiddels ook steeds meer”. Roy Martina heeft samen met Wim Bastiaanse de INTEGRA methode ontwikkeld.

Vitaliteitskunde gaat een stap verder dan de gebruikelijke therapieën en reguliere geneeswijzen en focust zich nadrukkelijk op 100% vitaal zijn.

Juist door dat er verschillende geneeswijze gecombineerd worden, word het resultaat sneller bereikt. Dat is ook al vaak gebleken in de praktijk.

In deze tijden waarin mensen ongewild overladen worden met electrosmog en tienduizenden chemicaliën is het belangrijker dan ooit om te investeren in je eigen toekomst.

Vitaliteitskunde, geest & lichaam.

Je hebt er veel aan om begeleid te worden door een Natuurgeneeskundige die vitaliteit tot z’n speerpunt heeft gemaakt.
Dit, omdat hij precies kan uittesten wat je nodig hebt om:

  • optimaal te blijven ontgiften
  • de juiste hoeveelheid supplementen tot je te nemen
  • op gebied van geest en lichaam in balans te komen en te blijven

Het is van belang dat mensen steeds meer kennis vergaren over het functioneren van hun lichaam & geest en over gezondheid & vitaliteit. En dat is met het internet steeds makkelijk aan het worden. Op deze manier worden mensen zo min mogelijk afhankelijk van anderen.

Mensen zijn bezig met het ontwikkelen van wijsheid en kunde en dat is veel belangrijker dan het weten zelf.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat je intuïtieve vermogens zodanig ontwikkeld wordt dat mensen feilloos aanvoelen wat wel of niet goed is. Zodat ze van uit deze kennis de juiste keuzes en stappen kunnen ondernemen.

Tijdens een consult vertel ik ook wat goed is specifiek voor jou, want niet alles is goed voor iedereen.

Vitaliteitskunde bestaat uit verschillende therapievormen, lees hier meer over bij het vitaliteitspentagram.
Bij het werken met de principes van de Vitaliteitskunde is het de bedoeling dat je het zelfgenezend vermogen aanstuurt.
Deze principes maken ook dat ik in de praktijk werk met Fotonen Therapie en Fysische Vaattherapie.
Mensen met een chronische ziekte, (dus ook mensen met Lyme) kunnen hier veel baat bij hebben.

Wil je meer informatie hebben of een afspraak maken, neem dan contact op.
Denk je dat dit mogelijk ook interessant is voor een vriend of vriendin?
Deel dit dan met één van je vrienden door op één van onderstaande knoppen te klikken.

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen.Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige.Ik besluit m'n pad van spirituele ontwikkeling weer op te pakken.Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden". Zo kwam ik ook uit bij m'n doelgroep 'vermoeidheid na kanker'.Door de dingen die ik meegemaakt heb, de inzichten die ik heb mogen ontvangen en de manieren die mij aangereikt zijn, Heb ik sprongen vooruit gemaakt.Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen.Mijn vermoeidheid is een optelsom van 3 (een aangeboren chromosoomafwijking die veel vermoeidheid geeft, het hebben van 1 nier met een nierfunctie van +/- 35% (omdat die ook bestraald is) en de bestraling op zich).Ondanks dat ik enorme stappen heb gezet, blijf ik doorgaan op deze spirituele reis.
Reactie plaatsen