22 mei 2017 

Vitaliteitskunde de focus is op VITALITEIT (en hoe je daar komt)!

Vitaliteitskunde de focus is op VITALITEIT (en hoe je daar komt)!

Waarom Vitaliteitskunde?

In de praktijk ga ik uit van de Holistische denkwijze (whole = heel). Ik kijk dus naar de hele mens i.p.v. dat ene plekje op je lichaam waar je pijn hebt.
Met vitaliteitskunde (de kunde om vitaal te zijn) ligt je focus op Vitaliteit.

Vroeger werd in China de dokter betaald voor de dagen dat je gezond was. Voor de dagen dat je ziek was kreeg hij niets.

Het grote voordeel van deze manier van kijken is dat ik heel breed kijk. En zo meerdere blokkades in één keer behandel.

Ik streef naar Vitaliteit.

Vitaliteitskunde is DE therapie die maakt dat je beter in je vel komt en bewustzijnsveranderingen tot stand brengt. Dat is het grote verschil met andere therapievormen en de reguliere aanpak.

Vitaliteitskunde is, zo als ik het beoefen, opgezet door Wim Bastiaanse en Roy Martina.
Roy heeft daar zelf het volgende over gezegd. “Na vele jaren van onderzoek naar de meest uiteenlopende vormen van alternatieve geneeskunde werd de conclusie voor mij steeds duidelijker, geen van de geneeswijze biedt in de westerse maatschappij een complete aanpak van ziekte. Om de beste resultaten te verkrijgen moet je verschillende geneeswijze combineren en dat gebeurd inmiddels ook steeds meer”.

Waarom gaat Vitaliteitskunde een stap verder?

Vitaliteitskunde gaat een stap verder dan de gebruikelijke therapieën en reguliere geneeswijzen en focust zich nadrukkelijk op 100% vitaal zijn.

Juist door dat er verschillende geneeswijze gecombineerd worden, word het resultaat sneller bereikt. Dat is ook al vaak gebleken in de praktijk.

In deze tijden waarin mensen ongewild overladen worden met electrosmog en tienduizenden chemicaliën is het belangrijker dan ooit om te investeren in je eigen toekomst.

Vitaliteitskunde, geest & lichaam.

Je hebt er veel aan om begeleid te worden door een Natuurgeneeskundige die vitaliteit tot z’n speerpunt heeft gemaakt. Dit, omdat hij precies kan uittesten wat je nodig hebt om:

  • optimaal te blijven ontgiften
  • de juiste hoeveelheid supplementen tot je te nemen
  • op gebied van geest en lichaam in balans te komen en te blijven

Het is van belang dat mensen steeds …

Het is van belang dat mensen steeds meer kennis vergaren over het functioneren van hun lichaam & geest en over gezondheid & vitaliteit. En dat is met het internet steeds makkelijk aan het worden. Op deze manier worden mensen zo min mogelijk afhankelijk van anderen.

Mensen zijn bezig met het ontwikkelen van wijsheid en kunde en dat is veel belangrijker dan het weten zelf.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat je intuïtieve vermogens zodanig ontwikkeld wordt dat mensen feilloos aanvoelen wat wel of niet goed is. Zodat ze van uit deze kennis de juiste keuzes en stappen kunnen ondernemen.

Tijdens een consult vertel ik ook wat goed is specifiek voor jou, want niet alles is goed voor iedereen.

Principes van de Vitaliteitskunde

Vitaliteitskunde bestaat uit verschillende therapievormen, lees hier meer over bij het vitaliteitspentagram.
Bij het werken met de principes van de Vitaliteitskunde is het de bedoeling dat je het zelf genezend vermogen aanstuurt.
Mensen met een chronische ziekte, (dus ook mensen met Lyme) kunnen hier veel baat bij hebben.

Wil je meer informatie hebben of een afspraak maken, neem dan contact op.
Denk je dat dit mogelijk ook interessant is voor een vriend of vriendin? Deel het met hem of haar.

Over de schrijver
Na de behandeling van kanker hield ik veel vermoeidheid over (vermoeidheid na bestraling) ben ik opzoek gegaan naar 100 % energie. Ik heb vele dingen onderzocht en weet nu 100% energie is mogelijk (maar zie het als een 100% voor die dag). Onderweg heb ik veel geleerd en ben door vele geïnspireerd. Die inspiratie heeft zich doorgezet naar scholing in de verschillende onderdelen. Accepteer het heden en leef met plezier. Kom je onderweg dingen tegen waar je niet blij van wordt, werk daar dan aan zodat het toch weer jouw ideale wereld wordt. Vitale groeten, Maarten Natuurgeneeskundige bij Bewust-ZIJN
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies