arrow_drop_up arrow_drop_down
28 december 2013 

Gezondheidscheck of APK (ook preventief)

Wat is een gezondheidscheck of APK.

Een Gezondheidscheck  of APK (- staat voor Alternatieve Preventieve Keuring) is een uitgebreid consult (dat minimaal 2 uur duurt) en een advies.
Het is verstandig de Gezondheidscheck periodiek te herhalen (zodat je kan zien wat er al verbeterd is en ook waar je je aandacht nog op kan/moet richten).
Het resultaat is dat je weet waar je aan toe bent en je weet wat er nodig is om je weer helemaal fit te gaan voelen.
Bij de gezondheidscheck komt een onbalans die al wel aanwezig is in het Energetische lichaam naar voren en kan aangepakt worden (je werkt dan preventief). Je hoeft niet eerst te wachten tot je het ook fysiek ervaart, want klachten in het fysieke lichaam zijn vaak lastiger te overwinnen.

Voordelen gezondheidscheck

Eigenlijk is het gek, sigaretten (waar we de gevaren wel van kennen) en de auto gaan voor op je eigen gezondheid. Terwijl je juist de gezondheidscheck kan inzetten als een preventieve maatregel.
Je gaat 1 á 2 keer per jaar preventief naar de tandarts, wat doe jij preventief aan je eigen gezondheid?

Na toepassing van de gezondheidscheck weet je snel waar wat werk voor je ligt. We hebben een breed onderzoeksgebied, waardoor we met gerichte actie een snel effect kunnen behalen. Elke actie is gericht op jou persoonlijk.

Wat zijn de mogelijk te nemen acties (deze kunnen ook zonder de gezondheidstest gedaan worden):

  • Behandeling d.m.v. de nieuwste technologieën
  • Behandeling op Fysiek, Emotioneel en Mentaal nivo behoort tot de mogelijkheden
  • Ontgiften van je lichaam
  • Behandeling tegen Parasieten
  • Ontstoren van je woning
  • Voedingssupplementen die gemakkelijk worden opgenomen
  • Snelwerkende therapieën

De Gezondheidscheck is een beproefde methode. De meeste middelen worden via een apotheek verstrekt waardoor er meer kans is op een vergoeding.

Preventie bezig zijn? Doe de gezondheidscheck!!

Preventief bezig zijn, is niet wachten tot je klachten hebt (geen klachten wil niet zeggen dat je gezond bent).
Maar simpel weg verantwoordelijkheid nemen voor je leven en je lichaam.

Wil je een afspraak maken, wil je dan gebruikmaken van de contact pagina?

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen. Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige. Ik besluit m'n pad van ontwikkeling weer op te pakken. Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden" en dus ook m'n doelgroep. Mensen met chronische klachten. Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen. Mijn interesses liggen bij: door motorrijden ontspannen, wandelen met de honden in de natuur, me laten inspireren door andere. Mijn werk en mijn vrouw zijn mijn grote passie.
Tinnitus en Ménière, Rita heeft altijd herrie aan d'r hoofd.
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies