Maaltijdrepen kunnen helpen bij afvallen

Maaltijdrepen kunnen helpen bij afvallen

Hoe gaat het met de goede voornemens?

Omdat lijnen niet altijd gemakkelijk is, helpt Etos jou een handje met een nieuw, gevarieerd en betaalbaar assortiment lekkere maaltijdvervangers. Met de keuze uit drie romige shakes en twee verrassende maaltijdrepen houd je controle over je gewicht. En in de dagelijkse drukte stop je de maaltijdvervangers, voorzien van handige meeneem-verpakkingen, gemakkelijk in je tas. Zo let je op een lekkere manier op de lijn, zonder teveel gedoe. Waar je ook bent: thuis, op het werk of onderweg! Etos maaltijdvervangers zijn verkrijgbaar vanaf slechts € 1,29.

Evenwichtig en gevarieerd eten.

Voor een gezonde levensstijl is het belangrijk evenwichtig en gevarieerd te eten. Maar het moet natuurlijk ook lekker blijven! Om op een verantwoorde manier op de lijn te letten, vervang je één of twee maaltijden per dag.Vervang één maaltijd per dag voor het ondersteunen van je gewichtsbeheersing of vervang twee maaltijden per dag om af te vallen.

Afvallen met maaltijdrepen.

Kies er voor om ’s morgens Etos maaltijd shake te nemen, verkrijgbaar in drie lekkere smaken: café latte, rood fruit en vanille. Dan neem je om tien uur een stukje komkommer en als je dan weer honger krijgt kies je voor een Etos Slank maaltijdreep, met chocolade of pinda-nougat smaak.

Tip’s:

  • eet minimaal één gezonde, uitgebalanceerde maaltijd
  • drink anderhalf à twee liter water per dag.

Zo ga je verder in de volgende versnelling met afvallen (wat vorig jaar niet lukte gaat DIT JAAR wel lukken)!

Etos maaltijd shakes zijn verkrijgbaar voor € 5.99 per stuk en Etos maaltijdrepen kosten € 1.29 per stuk.

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen.Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige.Ik besluit m'n pad van spirituele ontwikkeling weer op te pakken.Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden". Zo kwam ik ook uit bij m'n doelgroep 'vermoeidheid na kanker'.Door de dingen die ik meegemaakt heb, de inzichten die ik heb mogen ontvangen en de manieren die mij aangereikt zijn, Heb ik sprongen vooruit gemaakt.Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen.Mijn vermoeidheid is een optelsom van 3 (een aangeboren chromosoomafwijking die veel vermoeidheid geeft, het hebben van 1 nier met een nierfunctie van +/- 35% (omdat die ook bestraald is) en de bestraling op zich).Ondanks dat ik enorme stappen heb gezet, blijf ik doorgaan op deze spirituele reis.
Reactie plaatsen

Zoek in alle blogberichten!

We hebben meer dan 130 blogberichten!