10 mei 1999 

Zou de NEI-methode de oplossing zijn voor mijn probleem?

Zou de NEI-methode de oplossing zijn voor mijn probleem?

Eén van m’n eerste cliënten was een studente aan de TU in Delft.
Zij schreef dit testimonial over de ‘NEI methode’.
Lees hieronder haar verhaal (ik heb bij haar alleen de NEI-methode toegepast).

Ik was er klaar mee!

Via via hadden we het telefoonnummer van Maarten ontvangen. Omdat ik ten einde raad was belde ik hem op voor een afspraak te maken.

Ik vertelde hem dat ik gestopt was met m’n studie en weer thuis woonde. ‘k zag het allemaal niet meer zitten. Ik was er klaar mee, voor m’n gevoel. NEI methode

Omdat ik Maarten niet een echte reden kon geven waarom ik gestopt was. Had hij ook geen echte ingang om mee te beginnen, zo vertelde hij. Hij stelde voor gewoon te beginnen dan zouden we zien wat er zich aandiende.

Zou de NEI-methode de oplossing zijn voor mijn probleem?

Hij legde uit wat hij ging doen. En begon via de NEI-methode te testen wat de blokkerende emoties waren (en wat de bijbehorende verhalen waren).

Op zich ‘onlogische emoties’ lagen ten grondslag aan het totale gebeuren (we zagen geen verband). Door deze op één stapeling van blokkerende emoties was er dus een situatie ontstaan waardoor ik studie, uit huis wonen, reizen met het OV e.d. niet meer aankon.

Ik vond het allemaal zo vreemd.

Wel merkte ik gaande weg (hij bleef maar blokkerende emoties weghalen), dat het lichter werd. Pff, ik kreeg weer lucht!
Een tijdje terug stuurde ik hem dit testimonia en vertelde ook dat ik m’n studie weer opgepakt had en dat alle ‘problemen’ opgelost zijn.

Voor mij is de NEI-methode nog steeds een hele bijzondere methode.
Als ik de vinger niet op de zere plek kan leggen, zal één van de mogelijkheden altijd de NEI-methode zijn.
Meestal maakt de NEI-methode dat mensen inzichten krijgen en dat de oplossing zich aanbied.
Door met de NEI-methode ruimte vrij te maken in het overbelaste onderbewuste, gloort er weer licht aan de horizon.

Heb je zelf ook klachten waar je van af wil?
Neem dan contact met me op.

Over de schrijver
Na de behandeling van kanker hield ik veel vermoeidheid over (vermoeidheid na bestraling) ben ik opzoek gegaan naar 100 % energie. Ik heb vele dingen onderzocht en weet nu 100% energie is mogelijk (maar zie het als een 100% voor die dag). Onderweg heb ik veel geleerd en ben door vele geïnspireerd. Die inspiratie heeft zich doorgezet naar scholing in de verschillende onderdelen. Accepteer het heden en leef met plezier. Kom je onderweg dingen tegen waar je niet blij van wordt, werk daar dan aan zodat het toch weer jouw ideale wereld wordt. Vitale groeten, Maarten Natuurgeneeskundige bij Bewust-ZIJN
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies