28 december 2008 
1 min. leestijd

Rugklachten verdwenen in twee behandelingen!

Rugklachten verdwenen in twee behandelingen!

“Ik ben vijf jaar geleden bij u geweest met rugklachten”

Een man spreekt me aan in de videotheek; “Bent u Maarten Ruisch”, ik antwoord bevestigend met een vragende stem, “Ja?”.

Ik kijk de man aan, denk wel z’n stem te herkennen, maar ken de man niet, daarom zeg ik “het spijt me, maar ik herken u niet, wie bent u”?
Hij zegt: “ik ben vijf jaar geleden bij u geweest met rugklachten, had enorme last van pijn en kon me bijna niet bewegen”.

rugklachtenEr gaat me vaag een lampje branden. Hij vertelt verder “Na twee behandelingen ben ik niet meer geweest want de rugklachten bleven weg en zijn ook nooit meer teruggekomen. Hierdoor kon ik weer gaan tennissen en ben ik uiteindelijk twintig kilo afgevallen. Ik voel me nu beter dan ooit”.

Ik zeg “dat is heel mooi. Mogelijk dat ik u daarom niet herkende, u stem wel, maar u niet”. Hij zegt nog “Ik had me toen niet voor kunnen stellen dat mijn klachten met slechts twee behandelingen zouden verdwijnen”.

Ik zeg “ik weet dat soort dingen natuurlijk ook niet van tevoren, al hoop ik het wel”.

 

We zeggen te gemakkelijk “ik heb last van m’n rug” want eigenlijk heeft je rug last van jou!

Heb je een vraag of wil je zelf een afspraak maken, 

neem je dan contact met me op?

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen. Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige. Ik besluit m'n pad van spirituele ontwikkeling weer op te pakken. Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden". Zo kwam ik ook uit bij m'n doelgroep 'vermoeidheid na kanker'. Door de dingen die ik meegemaakt heb, de inzichten die ik heb mogen ontvangen en de manieren die mij aangereikt zijn, Heb ik sprongen vooruit gemaakt. Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen. Mijn vermoeidheid is een optelsom van 3 (een aangeboren chromosoomafwijking die veel vermoeidheid geeft, het hebben van 1 nier met een nierfunctie van +/- 35% (omdat die ook bestraald is) en de bestraling op zich). Ondanks dat ik enorme stappen heb gezet, blijf ik doorgaan op deze spirituele reis.
Reactie plaatsen

Zoek in alle blogberichten!

We hebben meer dan 130 blogberichten!