28 december 2008 

Rugklachten verdwenen in twee behandelingen!

Rugklachten verdwenen in twee behandelingen!

“Ik ben vijf jaar geleden bij u geweest met rugklachten”

Een man spreekt me aan in de videotheek; “Bent u Maarten Ruisch”, ik antwoord bevestigend met een vragende stem, “Ja?”.

Ik kijk de man aan, denk wel z’n stem te herkennen maar ken de man niet, daarom zeg ik “het spijt me, maar ik herken u niet, wie bent u”?
Hij zegt: “ik ben vijf jaar geleden bij u geweest met rugklachten, had enorme last van pijn en kon me bijna niet bewegen”.

rugklachtenEr gaat me vaag een lampje branden. Hij verteld verder “Na twee behandelingen ben ik niet meer geweest want de rugklachten bleven weg en zijn ook nooit meer terug gekomen. Hierdoor kon ik weer gaan tennissen en ben ik uiteindelijk twintig kilo afgevallen. Ik voel me nu beter dan ooit”.

Ik zeg “dat is heel mooi. Mogelijk dat ik u daarom niet herkende, u stem wel, maar u niet”. Hij zegt nog “Ik had me toen niet voor kunnen stellen dat mijn klachten met slechts twee behandelingen zouden verdwijnen”.

Ik zeg “ik weet dat soort dingen natuurlijk ook niet van te voren, al hoop ik het wel”.

 

We zeggen te gemakkelijk “ik heb last van m’n rug” want eigenlijk heeft je rug last van jou!

Over de schrijver
Na de behandeling van kanker hield ik veel vermoeidheid over (vermoeidheid na bestraling) ben ik opzoek gegaan naar 100 % energie. Ik heb vele dingen onderzocht en weet nu 100% energie is mogelijk (maar zie het als een 100% voor die dag). Onderweg heb ik veel geleerd en ben door vele geïnspireerd. Die inspiratie heeft zich doorgezet naar scholing in de verschillende onderdelen. Accepteer het heden en leef met plezier. Kom je onderweg dingen tegen waar je niet blij van wordt, werk daar dan aan zodat het toch weer jouw ideale wereld wordt. Vitale groeten, Maarten Natuurgeneeskundige bij Bewust-ZIJN
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies