26 december 2013 
1 min. leestijd

Top 10 gezonde producten.

Lees hier de de top 10 gezonde producten uit het boek.

gezonde
Een gezonde eter, voelt zich beter.
Schrijfsters: Irene Lelieveld en Veronique Hunscheid.

Wanneer je je goed voelt is het leven beter.
De meeste mensen weten hoe het is om goed in je vel te zitten en te bruisen van energie.

Top 10 gezonde producten:

 1. Veel verschillende groenten en fruit (broccoli, tomaten, frambozen, bessen).
 2. Volkoren graanproducten.
 3. Kiemen van tarwe en andere zaden en pitten.
 4. Kruiden (knoflook,rode peper, kurkuma).
 5. Zonnebloem-, pompoen- en pijnboom pitten.
 6. Gedroogd of vers fruit (vooral abrikozen, vijgen en dadels).
 7. Peulvruchten en of sojaproducten
 8. Notenmix (ongezouten).
 9. Sesamzaad of Tahin (broodbeleg)
 10. Lijnzaad (gebroken).
 11. Verschillende soorten oliën zoals olijfolie, lijnzaadolie.

Het boek kan je hier bestellen.

 

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen. Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige. Ik besluit m'n pad van ontwikkeling weer op te pakken. Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden" en dus ook m'n doelgroep. Mensen met chronische klachten. Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen. Mijn interesses liggen bij: door motorrijden ontspannen, wandelen met de honden in de natuur, me laten inspireren door andere. Mijn werk en mijn vrouw zijn mijn grote passie.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down