Waka Waka Power (met video)

Waka Waka Power (met video)

Waka Waka Power

Met deze efficiënte zonnecellamp kan je zelfs je mobiel opladen als er geen stopcontact in de buurt is.
Voor wie kan dit interessant zijn?

  • camping of caravan liefhebbers
  • op Reis
  • festivalgangers
  • noodvoorziening.

De Waka Waka Power is een initiatief van het Haarlemse bedrijf Off-Grid Solutions.
Hun missie is:
dat de anderhalf miljard mensen op de wereld die afhankelijk zijn van gevaarlijke, vervuilende kerosinelampen worden voorzien van schone en veilige verlichting.

De eerste versie was de Waka Waka Light (WakaWaka betekent in het Swahili trouwens ‘helder licht’).
De Waka Waka Power is inmiddels de tweede versie. Deze geeft niet alleen licht, maar kan ook je smartphone of tablet opladen.

De Waka Waka Power heeft een robuust en opvallend uiterlijk.

  • meet 112 x 17 x 78 millimeter
  • weegt zo’n 200 gram
  • uitgevoerd in zonnebloemgeel
  • kost 69 euro
  • is hier verkrijgbaar

De achterkant bestaat uit een zwartgrijs zonnepaneel. Aan de voorkant heeft de Waka Waka power twee ronde ledlampjes en bedieningsknop die zelfs in het donker niet te missen is.

Over het ontwerp en de functionaliteit is goed nagedacht. Door aan de voorkant een klepje open te klappen, kun je de ledlamp op tafel zetten en als bureaulamp gebruiken. Ook zet je zo het zonnepaneel in de zon om op te laden. In dat klepje zit dan weer een gat ter grootte van een 2 euromunt. Plaats het om een flessenhals en je lamp staat hoger waardoor je een hele tafel kunt verlichten.

Bekijk het filmpje en maak kennis met de Waka Waka Power maar ook met de missie van het bedrijf!

Ga je vaak kamperen, vind je zonnestroom een prettige groene gedachte, en heb je af en toe behoefte aan een extra batterij voor je smartphone, dan is deze Waka Waka Power een prima aanschaf.

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen. Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige. Ik besluit m'n pad van spirituele ontwikkeling weer op te pakken. Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden". Zo kwam ik ook uit bij m'n doelgroep 'vermoeidheid na kanker'. Door de dingen die ik meegemaakt heb, de inzichten die ik heb mogen ontvangen en de manieren die mij aangereikt zijn, Heb ik sprongen vooruit gemaakt. Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen. Mijn vermoeidheid is een optelsom van 3 (een aangeboren chromosoomafwijking die veel vermoeidheid geeft, het hebben van 1 nier met een nierfunctie van +/- 35% (omdat die ook bestraald is) en de bestraling op zich). Ondanks dat ik enorme stappen heb gezet, blijf ik doorgaan op deze spirituele reis.
Reactie plaatsen

Zoek in alle blogberichten!

We hebben meer dan 130 blogberichten!