arrow_drop_up arrow_drop_down
11 maart 2014 

Waterionisator (van Chanson), wat is dat?

Waterionisator (van Chanson), wat is dat?

Een Waterionisator, wat is dat?

Een waterionisator is een apparaat dat je leidingwater (Scheikundig gezien heet water, H2O en bestaat uit water moleculen) filtert en door ionisatie splitst tot het waterstof-ion, H+, en het hydroxide-ion, OH-, waardoor ook de pH-waarde verandert.

Als er meer H+ -ionen in het water zitten dan OH- -ionen, dan spreekt men van zuur water. Als er meer OH- -ionen in water aanwezig zijn, dan noemen we dit basisch water (of alkaline water).

Waarom zou je water drinken met een hogere Ph?

Wat zijn de voordelen van water met een hogere pH?

  • Drinkwater uit een waterionisator helpt je om je lichaam te ontzuren.
    Wanneer je dagelijks enkele liters van dit water drinkt (benodigde hoeveelheid is afhankelijk van je lichaamsgewicht), zal je dit ongetwijfeld goed doen en helpen om je lichaam te ontzuren.
  • Basisch water is sterk anti-oxiderend
    Bij alle processen in het lichaam komen vrije zuurstof atomen vrij, deze worden afgevangen door anti-oxidanten. Het drinken van basisch water heeft een actief neutraliserende werking op de schadelijke vrije radicalen in het lichaam.
  • Het drinken van basisch water zet het lichaam aan tot de aanmaak van bicarbonaat.
    Bicarbonaten vormen de belangrijkste basische buffers in het lichaam, die het zuur-base evenwicht van het lichaam moeten handhaven. Een gebrek aan bicarbonaat leidt tot verzuring van het lichaam.
  • Geïoniseerd water staat voornamelijk bekend om zijn actieve- en positieve werking op vele gezondheidsklachten, zoals: maag- en darmproblemen, waaronder maagzuurproblemen, ongezonde darmflora, darmplak, constipatie, chronische diarree, candida, MAAR ook artritis, artrose etc.

De waterionisator die ik propageer is de CHANSON waterionizer.
Het grote voordeel van basisch water is, dat doordat dit ontzurend werkt ziekte minder kans heeft (ziekte heeft meer kans in een verzuurt milieu)

Als je meer informatie wil, kan je hier contact met me opnemen.

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen. Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige. Ik besluit m'n pad van ontwikkeling weer op te pakken. Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden" en dus ook m'n doelgroep. Mensen met chronische klachten. Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen. Mijn interesses liggen bij: door motorrijden ontspannen, wandelen met de honden in de natuur, me laten inspireren door andere. Mijn werk en mijn vrouw zijn mijn grote passie.
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies