01 juli 2014 
3 min. leestijd

Aarden, Waarom en Hoe doe je dat? Maak je keuze en neem actie!

BETER aarden, belangrijk?

Het is heel belangrijk dat mensen goed aarden.
Een hele eenvoudige methode is met blote voeten in het gras lopen.

Maar wat nou als je daar geen belang aan hecht:

  • Of mensen goed geaard zijn kan je soms merken aan hoe ze praten of zich staande houden in een discussie. Mensen die slecht geaard zijn, zijn makkelijk van hun standpunt af te brengen (spreekwoord: staan niet stevig in hun schoenen).

  • Soms komen deze mensen ook wat zweverig over (in mijn beleving kan je alleen goed spiritueel zijn als je ook goed geaard bent).
  • Mensen die veel bezig zien met denkwerk hebben meer kans slecht geaard te zijn.
  • Als je een slechte conditie hebt heb je ook een grotere kans om slecht geaard te zijn.

Als deze mensen zouden aarden zou de wereld er heel anders voor hun uit kunnen zien.

Als je niet goed geaard bent, heb je een kans van 90% om chronisch ziek te worden!

5 manieren om jezelf te aarden.

In het dagelijkse leven kan je gebruik maken van één van de drie onderstaande methoden om weer geaard te zijn.

Je kan hier bij denken aan:

aarden1) Bij een lekkere verfrissende douche kan je visualiseren dat het water door je heen stroomt en alle belastende energieën mee neemt (die spoel je door het putje). Bij het afdrogen stel je je voor dat je voeten IN de aarde staan en zo goed gronden. Het is vooral belangrijk dat je aandacht aan je lijf besteed. Je kan bv. een lekkere hydraterende en voedende bodylotion op je lijf aanbrengen.

2) Ga ergens staan en stel je voor dat je een boom bent en dat je je wortels diep in de aarde voelt zakken.aarden

3) Door rode sokken te gaan dragen zal je meer geaard zijn. (Vanuit de Chinese geneeskunde is rood de kleur van het element aarde).

In de praktijk maak ik meer gebruik van methode 4) Deze methode leer ik aan de mensen zodat ze ook werkelijk voelen dat er wat gebeurd als ze deze aardingsoefening toepassen.

Methode 5) is iets wat ik vroeger aan de mensen kon meegeven. Ze kunnen dit in hun schoenen stoppen en ze zullen dan gaande weg merken dat ze steeds beter aarden.

 

Aarden Vroeger

Vroeger maakte ik gebruik van Nikken zooltjes. Helaas zijn deze zooltjes heel duur. Zeker als er dan zulke eenvoudige en goedkope methodes zijn. Daarom ben ik gestopt met de verkoop van deze zooltjes. En leer ik de mensen die in de praktijk komen methode (4).
Doordat je de methode ervaart, weet en voel je dat het werkt.
Hierdoor onthou je beter wat je moet doen.

Als ik Touch of Matrix met de mensen doe, ervaren ze ook dat ze stevig geaard zijn.

Heb je het allemaal goed begrepen of heb je nog vragen?
Neem je dan contact met me op?

Als je dit artikel de moeite waard vind, wil je dit dan delen met jouw netwerk?
Dit doe je eenvoudig door op de Like, Tweet of Share knop te klikken.

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen. Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige. Ik besluit m'n pad van ontwikkeling weer op te pakken. Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden" en dus ook m'n doelgroep. Mensen met chronische klachten. Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen. Mijn interesses liggen bij: door motorrijden ontspannen, wandelen met de honden in de natuur, me laten inspireren door andere. Mijn werk en mijn vrouw zijn mijn grote passie.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down