24 december 2013 
5 min. leestijd

Touch Of Matrix in Den Bosch

Touch Of Matrix in Den Bosch

Touch of Matrix™ is:

 • je bewust worden van een klacht
 • de energetische blokkade weghalen
 • formuleren wat je wilt
 • loslaten en het proces zijn gang laten gaan

Is het zo simpel? Ja!

Het zelfherstellend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd en veranderingen gebeuren. Dit maakt bijzondere en vaak snelle veranderingen mogelijk: emoties lossen op zonder dat ze geanalyseerd hoeven te worden en lichamelijke kwalen verdwijnen zonder de oorzaak te kennen. Het lichaam kan de dingen veel sneller als we er niet met onze mind tussen (willen) zitten. Ik heb al veel bijzondere dingen mogen meemaken.

Waarop is Touch of Matrix gebaseerd?

Touch of Matrix is ontwikkeld vanuit principes die gelden binnen de kwantumfysica.
Geen hocus pocus maar wetenschap ligt dus aan de basis van deze methode.

Onze wereld bestaat uit een energieveld en via dit veld zijn we allemaal met elkaar verbonden. De kwantumfysica heeft aangetoond dat dit veld echt bestaat. Er is dus een enorme ‘leegte’ met onzichtbare energie die door alles en iedereen heen stroomt en alles met elkaar verbindt. Dit veld wordt het nul puntenergieveld (Zero-point field) genoemd.

Daarnaast bestaan er specifieke energievelden, ook wel morfogenetische velden genoemd, die zich om ons heen bevinden. Ze bevatten o.a. informatie die je kunt beschouwen als blauwdruk voor bijvoorbeeld de ontwikkeling van lichaamsdelen, gedrag, sociale relaties etc. Door de informatie in het energieveld te ‘lezen’ ontdek je of er blokkades zijn waardoor een orgaan of systeem uit balans is en minder goed functioneert, ziek is. Die balans kun je herstellen door het orgaan of het systeem te voorzien van de blauwdruk informatie.

Maar hoe werkt Touch of Matrix dan?

Ons brein werkt als een soort antenne en kan energie uit het veld oppikken (denk hier bij ook aan je intuïtie) en vertalen naar gedachten.
Ons brein kan ook gedachten, in de vorm van energie, naar het veld sturen als een zendmast die signalen uitzendt. Het veld richt zich op die gedachten; je krijgt wat je uitzendt.
Met andere woorden: als je een positieve gedachte hebt, zend je die uit naar het veld en stuur je dus wat er gaat gebeuren in die richting. Hoe dat precies zal gebeuren, kun je niet voorspellen maar er gebeurt wat nodig en mogelijk is en dat kan voor verrassingen zorgen. Je moet wel in je intentie geloven: als je denkt ’ik wil die baan maar ik zal hem wel weer niet krijgen’, dan is je intentie “maar ik zal hem wel weer niet krijgen”. Je saboteert je eigen intentie. Grote kans dat je (helaas) krijgt wat je hebt gedacht.

Günther de Jong verteld.

Als het gaat om heling of genezing zijn de meest ontkrachtende vragen; ‘hoe‘ en ‘waarom’.
Als je je hier namelijk mee bezighoud, ben je bezig met controle houden en ga je weg van je bron.

 • wat heb ik fout gedaan
 • waaraan heb ik dit verdient
 • waarom overkomt mij dit

We denken dat als we daar de vinger op kunnen leggen, we de bron van onze klachten en ziekten kunnen uitschakelen en dan weer gezond worden.

Kijk hier eens anders naar:

 • Als je er van uit gaat dat we leven om te ervaren
 • ervaar je om te leren
 • Iedere ervaring (hoe pijnlijk ook) – geeft ons een kans om te groeien en dichter bij onze ‘bron’ te komen
 • Om te kunnen groeien is het nodig om onze drang (te weten waarom dingen gebeuren) los te laten
 • We moeten dus weer leren vertrouwen

De heling van je klachten vindt door jouw zelf herstellend vermogen plaats en niet door mij (jou) therapeut.

 • Af en toe gebeurt er niet of niet meteen wat men graag zou willen.
  Het kan zijn dat men eerst iets moet veranderen aan de manier waarop men leeft (houding of gedrag, voeding, wegnemen van bron van stress, etc.) want als je alleen de gevolgen aanpakt en de oorzaak laat bestaan, zullen de gevolgen altijd terugkomen.
 • Daarnaast kan het zijn dat verandering (nog) niet toegestaan zijn omdat:
 1. Er is sprake van een karmische belasting, hier zul je eerst mee moeten leren omgaan.
 2. Je niet (meer) in lijn met je authentieke ik bent en je eerst jezelf moet terugvinden (je kent vast wel de uitdrukking ‘ik ben de weg even kwijt’.

Hoe leg ik Touch of Matrix uit?

Als ik de Touch of Matrix aan mensen uitleg gebruik ik meestal de onderstaande metafoor.

Wij allen zijn als door een visnet met elkaar en alles verbonden. Dus ik met m’n kinderen, maar ook met m’n huisdieren en met m’n cliënten. Door de dingen die we mee maken, heeft dat visnet soms veel te verduren, waardoor draadjes van dat visnet kapotgaan.

Wat als de visser niet zijn netten boet.

Een visser maakt gebruik van een visnet om vis te vangen. In het gebruik hebben die netten veel te verduren, daarom zal hij touch of matrixzijn netten ook moeten onderhouden (dat heet boeten). Als de visser niet zijn netten boet, zal hij minder vis vangen.

Klachten en Touch of Matrix.

Zo geldt dat ook voor ons.
Een visnet bestaat uit een knoop – een draadje – en weer een knoop (x—x).
Als ik ‘Touch of Matrix’ toepas is mijn actie, draadjes die niet meer verbonden zijn (of totaal ontbreken) aan de knoop bevestigen of in geheel nieuw aanleggen. Een klacht is dus een ontbrekend draadje, dit wetend betekent dat als wij ons netwerk niet onderhouden we daarvoor moeten boeten.

Vragen van Touch of Matrix Cliënten:

 • ‘breng je me onder hypnose?’
  Nee, Touch of Matrix™ maakt geen gebruik van hypnose. De cliënt blijft zich volledig bewust van wat er gebeurt tijdens de behandeling en kan het proces stoppen wanneer hij of zij dat wil. Wel ervaart men vaak een diepe rust en stilte en een gevoel dichter bij zichzelf te zijn.
 • ‘moet ik iets uit doen voor de behandeling?’
  Bij een Touch of Matrix™ behandeling kunt u uw kleding en schoeisel gewoon aanhouden.
 • ‘Is de behandeling staand? (ik kan namelijk niet lang staan. Al hoor ik wel regelmatig van mensen “ik heb nog nooit zolang gestaan zonder pijn!”!
  Een Touch of Matrix™ behandeling start staande (of zittend als staan niet kan) en een enkele keer kan het zijn dat je ook een deel zal liggen.

Belangrijk om te weten / doen!

 • Na een Touch of Matrix™ behandeling is het belangrijk om veel te drinken. Er komen veel afvalstoffen vrij en via water kan dat het lichaam verlaten.
 • Het proces dat met een Touch of Matrix™ op gang komt werkt nog lange tijd door. Meestal zijn een beperkt aantal sessies nodig.
 • Touch of Matrix™ is een methode die nog steeds in ontwikkeling is.

Welke Mogelijkheden zijn er?

Het is mogelijk een kennismakingsconsult te boeken, zodat we samen kunnen kijken welke stappen we kunnen zetten.

Enkele testimonia waarbij Touch of Matrix werd toegepast:

Heb je iets aan dit verhaal gehad?


  • Zou je het dan een Like willen geven?
 • Denk je dat je vrienden hebt waarvoor dit bericht belangrijk of interessant zou zijn om ook te lezen?
  Zou je het dan met hun willen delen?

Wil je een afspraak maken of heb je vragen of opmerkingen, neem je dan contact met me op?

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen.Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige.Ik besluit m'n pad van spirituele ontwikkeling weer op te pakken.Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden". Zo kwam ik ook uit bij m'n doelgroep 'vermoeidheid na kanker'.Door de dingen die ik meegemaakt heb, de inzichten die ik heb mogen ontvangen en de manieren die mij aangereikt zijn, Heb ik sprongen vooruit gemaakt.Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen.Mijn vermoeidheid is een optelsom van 3 (een aangeboren chromosoomafwijking die veel vermoeidheid geeft, het hebben van 1 nier met een nierfunctie van +/- 35% (omdat die ook bestraald is) en de bestraling op zich).Ondanks dat ik enorme stappen heb gezet, blijf ik doorgaan op deze spirituele reis.
Ludy van de reep
Door

Ludy van de reep

op 21 Mar 2017

Hallo, ik heb een vraag, kan iemand geholpen worden als die aangezichtspijn heeft, en geen geluiden meer kan verdragen, kan dit met deze methode geheeld worden, Bijvoorbaat dank

Maarten
Door

Maarten

op 02 Nov 2018

Hallo Ludy, ik zou niet weten of je daar Touch of Matrix voor kan gebruiken. Dat kan je het beste aan Gunther of Ria vragen. Hier heb je https://www.touchofmatrix.nl/contact" target="_blank" rel="noopener nofollow"> de mogelijkheid om Gunther te contacten. Sterkte en succes

Dankzij Touch of Matrix behandeling, is m'n stem weer terug
Door

Dankzij Touch of Matrix behandeling, is m'n stem weer terug

op 10 Aug 2020

[…] Jouw kennismaking met Touch of Matrix  […]

Reactie plaatsen

Zoek in alle blogberichten!

We hebben meer dan 130 blogberichten!