12 september 2013 
1 min. leestijd

Wonderlijk lichaam, maar ook de dingen die hij verteld!

Wonderlijk lichaam, maar ook de dingen die hij verteld!

wonderlijk

Wonderlijk, de verbanden die hij me verteld.

Ik kwam bij de Bewust-ZIJN omdat ik al een behoorlijke tijd last had van m’n bovenbeen.
Hij legde me uit dat hij werkt met een spiertest en dat je daarmee vragen kan stellen aan het lichaam.
Hij vertelde me dat er verschillende verbanden zijn in m’n lichaam.
Als voorbeeld geeft hij aan dat de energie via meridianen door m’n lichaam stroomt en daarmee in spieren, organen, chakra’s komt. Wonderlijk hoor!
Hij raakt bepaalde punten op m’n lichaam aan en zegt “het is je dunne darm”. Ik zeg nu ben ik je kwijt, leg eens uit wat je bedoelt.

Nadat hij een boek gepakt heeft laat hij me plaatjes zien waar de verschillende meridianen opstaan en bijbehorende spiergroepen en ik zie dat hij gelijk heeft. Hij behandelt de plek, geeft me huiswerk mee en geeft me ook een advies om probiotica te gaan gebruiken.

Vreemd, een onbalans in m’n darmen heeft effect op m’n bovenbeen.

Wat heb ik toch een wonderlijk lichaam.
M.

Als je zelf klachten ondervindt die je niet kan plaatsen of waarmee je al weken aan het dokteren bent.
Neem het heft dan in eigen handen (jij hebt er toch ook het meeste last van) en neem contact met me op.

Tijdens het kennismakingsconsult zal je al verschillende ‘AHA-momenten’ hebben!

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen. Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige. Ik besluit m'n pad van spirituele ontwikkeling weer op te pakken. Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden". Zo kwam ik ook uit bij m'n doelgroep 'vermoeidheid na kanker'. Door de dingen die ik meegemaakt heb, de inzichten die ik heb mogen ontvangen en de manieren die mij aangereikt zijn, Heb ik sprongen vooruit gemaakt. Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen. Mijn vermoeidheid is een optelsom van 3 (een aangeboren chromosoomafwijking die veel vermoeidheid geeft, het hebben van 1 nier met een nierfunctie van +/- 35% (omdat die ook bestraald is) en de bestraling op zich). Ondanks dat ik enorme stappen heb gezet, blijf ik doorgaan op deze spirituele reis.
Reactie plaatsen

Zoek in alle blogberichten!

We hebben meer dan 130 blogberichten!