04 maart 2009 
1 min. leestijd

Gynaecoloog met filestress leert de 'E-motion' methode. En komt van z'n stress af!

Gynaecoloog met filestress leert de 'E-motion' methode. En komt van z'n stress af!

‘s-Gravenhage 2009

Een gynaecoloog belt voor informatie over een behandeling.

Ik kreeg een telefoontje van een gynaecoloog die me verteld dat hij klachten heeft voor hij een file inrijd.
Ik heb hem voorgesteld een kennismakingsconsult te boeken.
Omdat ik het belangrijk vind eerst een vertrouwensbasis op te bouwen voordat ik echt aan het werk ga.
Een week later kwam de gynaecoloog bij mij in de praktijk.

Hij vertelde dat hij als gynaecoloog veel op de gynaecoloogweg zit om op verschillende plaatsen te spreken.

Hij zei “Als bij een file de Matrixborden oplichten, dan krijg ik last van hartkloppingen en begin ik te zweten”.

Ik zeg tegen hem “ik leer je een methode waarmee je altijd zelf je stress kan aanpakken!”.
Terwijl ik hem de methode leerde werkte we meteen aan dit probleem.

Een half jaar later stuurde hij me de volgende testimonia.

“Maarten, ik was in eerste instantie vrij sceptisch.
En had eigenlijk niet een zo’n positief effect van deze methode verwacht.

Als de matrixborden nu oplichten gebeurd er niets,
ik blijf gewoon ontspannen en rijd met veel plezier verder.
Bedankt!”.

Op verzoek heb ik zijn naam niet genoemd.

De E-motion methode is ook hier toegepast.

Wil je ook kennismaken met ‘E-motion’ en deze methode leren?
Wil je contact opnemen en/of een afspraak maken?

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen. Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige. Ik besluit m'n pad van spirituele ontwikkeling weer op te pakken. Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden". Zo kwam ik ook uit bij m'n doelgroep 'vermoeidheid na kanker'. Door de dingen die ik meegemaakt heb, de inzichten die ik heb mogen ontvangen en de manieren die mij aangereikt zijn, Heb ik sprongen vooruit gemaakt. Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen. Mijn vermoeidheid is een optelsom van 3 (een aangeboren chromosoomafwijking die veel vermoeidheid geeft, het hebben van 1 nier met een nierfunctie van +/- 35% (omdat die ook bestraald is) en de bestraling op zich). Ondanks dat ik enorme stappen heb gezet, blijf ik doorgaan op deze spirituele reis.
E-motion methode, hielp bij het stoppen met roken!
Door

E-motion methode, hielp bij het stoppen met roken!

op 01 Oct 2020

[…] E-motion methode is ook hier […]

Met wandelen winst behalen voor je gezondheid. Juist als je ouder bent!
Door

Met wandelen winst behalen voor je gezondheid. Juist als je ouder bent!

op 08 Dec 2020

[…] je op een andere manier ont stressen, neem dan contact op. Er zijn nog veel andere manieren waarmee je spanning kan […]

Reactie plaatsen

Zoek in alle blogberichten!

We hebben meer dan 130 blogberichten!