12 december 2019 
1 min. leestijd

E-motion methode, hielp bij het stoppen met roken!

E-motion methode, hielp bij het stoppen met roken!

Mijn naam is Rob Wijnolts.
Ik ben naar praktijk Bewust-ZIJN gegaan omdat ik wilde stoppen met roken.

Ik heb bij Maarten die middag de ‘E-motion methode’ geleerd en
vond het verbazingwekkend hoe goed en snel het werkte.

Ik was echt een verstokte roker (rookte zware Van Nelle) en het was voor mij een gewoonte om direct als ik buiten kwam een sigaret op te steken.

Op de terugweg van Maarten naar mijn huis werd ik al meteen op de proef gesteld.
Ik kwam in een flinke file terecht maar er was geen behoeft aan een sigaret.

Later heb ik deze methode ook nog voor andere dingen toegepast en telkens weer bleek het een ijzersterke tool te zijn,
die iedereen zou moeten leren kennen.

Mijn waardering en dank voor Maarten zijn dan ook groot.
Maarten, bedankt!

De E-motion methode is ook hier toegepast.

Wil je stoppen met roken of heb je een ander iets waar je vanaf wilt?
(of is er juist iets wat je wilt leren, maar lukt dat niet)?

Wil je ook kennismaken met ‘E-motion methode’ en deze methode leren?
Wil je dan contact met me opnemen en/of een afspraak maken?

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen. Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige. Ik besluit m'n pad van spirituele ontwikkeling weer op te pakken. Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden". Zo kwam ik ook uit bij m'n doelgroep 'vermoeidheid na kanker'. Door de dingen die ik meegemaakt heb, de inzichten die ik heb mogen ontvangen en de manieren die mij aangereikt zijn, Heb ik sprongen vooruit gemaakt. Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen. Mijn vermoeidheid is een optelsom van 3 (een aangeboren chromosoomafwijking die veel vermoeidheid geeft, het hebben van 1 nier met een nierfunctie van +/- 35% (omdat die ook bestraald is) en de bestraling op zich). Ondanks dat ik enorme stappen heb gezet, blijf ik doorgaan op deze spirituele reis.
Mijn intuïtie is de belangrijkste tool in de Praktijk Bewust-ZIJN.
Door

Mijn intuïtie is de belangrijkste tool in de Praktijk Bewust-ZIJN.

op 01 Oct 2020

[…] dat ik m’n intuïtie gebruik is er vaak tijdswinst. Dat blijkt ook vaak als ik met de E-motion methode werk. Door de juiste vragen te stellen komen we eerder tot de kern van het probleem, wat los […]

Reactie plaatsen