16 augustus 2008 
2 min. leestijd

Hoogtevrees en na één behandeling ...

Hoogtevrees en na één behandeling ...

Hieronder vind je twee testimoniums van mensen die last hadden van hoogtevrees!

Ik had last van hoogtevrees.

Ik kwam bij Maarten omdat ik veel last had van hoogtevrees, thuis maar ook op m’n werk.
Je zou kunnen zeggen, het bepaalde m’n dagelijkse leven.

Wat er tijdens de afspraak is gebeurd begrijp ik niet.
Dat het heeft geholpen weet ik wel. 


hoogtevrees

Inmiddels heb ik mijzelf aan diverse testjes onderworpen en ik ben geslaagd!
In het openluchtmuseum ben ik bovenin de molen geklommen.
Eng was het wel, maar ik heb het gedaan, zonder huilen of angstzweet.

Ik voelde mij ook heel stoer!

  • Buiten heb ik op een ladder de ramen gezeemd, in eerste instantie bekroop mij het nare gevoel, van zweten, beven en concentratieverlies, dit was echter van korte duur. 
  • Ook dit is niet iets wat ik nu met plezier zal doen, maar ik durf het wel. Binnen in huis heb ik de muren in het trappengat afgebikt en geschilderd, dit vond ik zelfs erg leuk om te doen en voelde mij ook heel stoer! 
  • Op het werk kan ik nu ook hard de trap afhollen als ik geloof dat het nodig is, zonder eerst te trillen op mijn benen en dan met volle concentratie de eerste treden te moeten nemen.
Kortom, ik ben heel blij dat ik bij u ben geweest, bedankt!!

Groeten Yvonne Lamers


Hoogtevrees

Maarten kwam ik tegen bij een netwerk bijeenkomst en vertelde hem dat ik last had van hoogtevrees. Hij vertelde daarop dat hij een leuke testimonia daarvan had op z’n website. Thuis gekomen ben ik meteen op z’n site gaan rondneuzen en vond als snel het artikeltje. En ik besloot bij hem een afspraak te maken.

Gelukkig kon ik snel bij hem terecht.

hoogtevreesIk vond het eng op het keuken trapje

Ik vertelde hem dat ik hoogtevrees heb, zelfs zo erg dat ik het ook op een keukentrapje heb (heel stom).
Maarten begon, d.m.v. een spiertest, vragen te stellen aan mijn onderbewuste en zo kwamen we er op uit dat de hoogtevrees was ontstaan door iets wat ik gezegd had (gek genoeg kwamen die woorden weer letterlijk bij me naar boven, toen hij daarover begon).

Een hele tijd geleden was ik op een roltrap bestolen van een paraplu en ik had toen gezegd ‘ik ga nooit meer met de trap‘.
Ik was boos en bedoelde daar, dat ik nooit meer op die plaats met de roltrap zou gaan.
Wie had kunnen denken dat ik door die zin mezelf een hoogtevrees aan gepraat had(??).

Ik kreeg te horen van Maarten dat ik te streng was voor mezelf.
Het onderbewuste is er om je te helpen en te beschermen.
Maarten vertelde dat het daarom ook zo belangrijk is wat en hoe je het communiceert naar je onderbewuste (het zou maar eens uitkomen).

Via de NEI-methode heeft hij toen de blokkerende emoties die op het voorval zaten weggehaald en daarmee was ik van de hoogtevrees af.

Ik vond het bijzonder te ervaren dat dingen zo kunnen werken, vragen stellen aan m’n onderbewuste, de blokkades weghalen en dan ook van het probleem af zijn, heel bijzonder.

Mw. A. de Vries

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen. Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige. Ik besluit m'n pad van spirituele ontwikkeling weer op te pakken. Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden". Zo kwam ik ook uit bij m'n doelgroep 'vermoeidheid na kanker'. Door de dingen die ik meegemaakt heb, de inzichten die ik heb mogen ontvangen en de manieren die mij aangereikt zijn, Heb ik sprongen vooruit gemaakt. Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen. Mijn vermoeidheid is een optelsom van 3 (een aangeboren chromosoomafwijking die veel vermoeidheid geeft, het hebben van 1 nier met een nierfunctie van +/- 35% (omdat die ook bestraald is) en de bestraling op zich). Ondanks dat ik enorme stappen heb gezet, blijf ik doorgaan op deze spirituele reis.
Reactie plaatsen

Zoek in alle blogberichten!

We hebben meer dan 130 blogberichten!