Melk goed voor elk?

Melk goed voor elk?

De ideeën van natuurartsen over melk.

Langzaam dringt het door dat natuurartsen en HealthCoaches soms eerder weten van de oorzaak van ziekten dan sommige reguliere artsen.
Gewoon omdat ze anders kijken en meer de natuur van het lijf respecteren.
Bijvoorbeeld bij melkprodukten en darmontstekingen.

Nu is eindelijk ook via een reguliere proef met muizen, duidelijk dat verzadigde melkvetten niet goed zijn voor de darm.
Onderzoekers gaven een bepaalde muizenstam (die muizen waren wel gevoelig voor darmziekten) een dieet met veel of geen melkvetten.
Slechts 1 op de 5 dieren ontwikkelde een darmontsteking (colitis), als ze een dieet met een laag vetgehalte of een dieet met meervoudig onverzadigde vetten kregen.
Maar als ze een dieet kregen met verzadigde melkvetten, dan ontstond bij 60 procent van de dieren de darmziekte.

Conclusie:

bij darmontsteking en Crohn ZEKER geen melkprodukten! Ook in andere gevallen word het afgeraden. Alleen voor zogende kinderen is het gezond.

Bron: – iocob.nl

Is melk goed voor elk?

Hoe toevallig is het dat alleen bij de mens na de zoogtijd nog melk word gedronken, alle andere zoogdieren drinken van nature water.

HealthCoaches zien melk niet als ‘de witte motor’, maar als de witte sloper.
We weten dat er Magnesium en Calsium in zit en dat deze beide stoffen noodzakelijk zijn voor de aanmaak van bot.
Echter, het zit er niet in de juiste verhouding in melk.
Dat betekend dat door melk te drinken we Magnesium uit onze botten moeten halen zodat we de kalk (Calsium) kunnen opnemen. Dus door melk te drinken heb je meer kans op botontkalking (in landen waar veel melk word gedronken heb je een hoog percentage met mensen met botontkalking).

Als je hier meer feiten en achtergronden over wilt lezen, kijk dan op de site van Willy Witsel.

Wil je het gratis E-bookje uploaden van Roy Martina – Vitaal zonder Zuivel?
Dit e-boekje kan je natuurlijk veel makkelijker lezen via een e-reader.

Wil je meer leren over gezond ouder worden? Maak dan gebruik van de contact pagina.

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen. Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige. Ik besluit m'n pad van spirituele ontwikkeling weer op te pakken. Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden". Zo kwam ik ook uit bij m'n doelgroep 'vermoeidheid na kanker'. Door de dingen die ik meegemaakt heb, de inzichten die ik heb mogen ontvangen en de manieren die mij aangereikt zijn, Heb ik sprongen vooruit gemaakt. Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen. Mijn vermoeidheid is een optelsom van 3 (een aangeboren chromosoomafwijking die veel vermoeidheid geeft, het hebben van 1 nier met een nierfunctie van +/- 35% (omdat die ook bestraald is) en de bestraling op zich). Ondanks dat ik enorme stappen heb gezet, blijf ik doorgaan op deze spirituele reis.
Reactie plaatsen

Zoek in alle blogberichten!

We hebben meer dan 130 blogberichten!