26 december 2005 

De methoden die hij gebruikt werkt echt!

De methoden die hij gebruikt werkt echt!

Hij kwam verder dan de psychotherapeut, met me!!

“Toen ik voor het eerst bij Maarten over de vloer kwam was ik niet bekend, laat staan vertrouwd met de methoden die hij hanteert. Van een goede vriendin had ik het adres van de website gekregen.

Ik heb in het verleden contact gehad met een psychotherapeut. Met hem kreeg ik helder hoe bepaalde problemen, waar ik in het dagelijks leven mee kamp, hun oorsprong vinden in mijn jeugd. Door de analyse die ik samen met hem maakte, kon ik mijn problematiek in kaart brengen en dat heeft mij veel geholpen, maar op een zeker punt kwam ik niet verder. Toen ben ik bij Maarten terecht gekomen.

Welke methoden hij gebruikt weet ik niet, wel …

De werkwijze van Maarten doet in niets denken aan mijn eerdere ervaringen. Ik was aanvankelijk nogal sceptisch omdat ik nogal nuchter ben en doorgaans met argumenten voor een zaak gewonnen moet worden.

Aanvankelijk vond ik de methoden die Maarten gebruikt nogal zweverig, maar na een aantal sessies merkte ik dat ik vooruitgang boekte. Nu nog steeds snap ik niet altijd hoe hij te werk gaat, maar door mijn onderbewuste te bevragen, legt hij zaken bloot die ik verdrongen had of waarvan ik het bestaan nooit geweten heb. Voor de behandelingen die Maarten aanbiedt hoef je niet alles te snappen of te geloven, wat hij doet. Ik kan er soms met mijn pet niet bij, maar het werkt. Al geloof je niet in water, als je onder de douche staat wordt je toch nat.”
Frank, Tilburg

Over de schrijver
Na de behandeling van kanker hield ik veel vermoeidheid over (vermoeidheid na bestraling) ben ik opzoek gegaan naar 100 % energie. Ik heb vele dingen onderzocht en weet nu 100% energie is mogelijk (maar zie het als een 100% voor die dag). Onderweg heb ik veel geleerd en ben door vele geïnspireerd. Die inspiratie heeft zich doorgezet naar scholing in de verschillende onderdelen. Accepteer het heden en leef met plezier. Kom je onderweg dingen tegen waar je niet blij van wordt, werk daar dan aan zodat het toch weer jouw ideale wereld wordt. Vitale groeten, Maarten Natuurgeneeskundige bij Bewust-ZIJN
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies