26 december 2005 
1 min. leestijd

De methoden die hij gebruikt werkt echt!

Hij kwam verder dan de psychotherapeut, met me!!

“Toen ik voor het eerst bij Maarten over de vloer kwam was ik niet bekend, laat staan vertrouwd met de methoden die hij hanteert. Van een goede vriendin had ik het adres van de website gekregen.

Ik heb in het verleden contact gehad met een psychotherapeut. Met hem kreeg ik helder hoe bepaalde problemen, waar ik in het dagelijks leven mee kamp, hun oorsprong vinden in mijn jeugd. Door de analyse die ik samen met hem maakte, kon ik mijn problematiek in kaart brengen en dat heeft mij veel geholpen, maar op een zeker punt kwam ik niet verder. Toen ben ik bij Maarten terecht gekomen.

Welke methoden hij gebruikt weet ik niet, wel …

De werkwijze van Maarten doet in niets denken aan mijn eerdere ervaringen. Ik was aanvankelijk nogal sceptisch omdat ik nogal nuchter ben en doorgaans met argumenten voor een zaak gewonnen moet worden.

Aanvankelijk vond ik de methoden die Maarten gebruikt nogal zweverig, maar na een aantal sessies merkte ik dat ik vooruitgang boekte. Nu nog steeds snap ik niet altijd hoe hij te werk gaat, maar door mijn onderbewuste te bevragen, legt hij zaken bloot die ik verdrongen had of waarvan ik het bestaan nooit geweten heb. Voor de behandelingen die Maarten aanbiedt hoef je niet alles te snappen of te geloven, wat hij doet. Ik kan er soms met mijn pet niet bij, maar het werkt. Al geloof je niet in water, als je onder de douche staat wordt je toch nat.”
Frank, Tilburg

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen. Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige. Ik besluit m'n pad van ontwikkeling weer op te pakken. Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden" en dus ook m'n doelgroep. Mensen met chronische klachten. Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen. Mijn interesses liggen bij: door motorrijden ontspannen, wandelen met de honden in de natuur, me laten inspireren door andere. Mijn werk en mijn vrouw zijn mijn grote passie.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down