26 december 2005 
1 min. leestijd

De methoden die hij gebruikt werkt echt!

De methoden die hij gebruikt werkt echt!

Hij kwam verder dan de psychotherapeut, met me!!

“Toen ik voor het eerst bij Maarten over de vloer kwam was ik niet bekend, laat staan vertrouwd met de methoden die hij hanteert.
Van een goede vriendin had ik het adres van de website gekregen.

Ik heb in het verleden contact gehad met een psychotherapeut. Met hem kreeg ik helder hoe bepaalde problemen, waar ik in het dagelijks leven mee kamp, hun oorsprong vinden in mijn jeugd. Door de analyse die ik samen met hem maakte, kon ik mijn problematiek in kaart brengen en dat heeft mij veel geholpen, maar op een zeker punt kwam ik niet verder.

Welke methoden hij gebruikt weet ik niet, wel....

Toen ben ik bij Maarten terechtgekomen, Welke methoden hij gebruikt weet ik niet, wel …
De werkwijze van Maarten doet in niets denken aan mijn eerdere ervaringen.
Ik was aanvankelijk nogal sceptisch omdat ik nogal nuchter ben en doorgaans met argumenten voor een zaak gewonnen moet worden.
Aanvankelijk vond ik de methoden die Maarten gebruikt nogal zweverig, maar na een aantal sessies merkte ik dat ik vooruitgang boekte.
Nu nog steeds snap ik niet altijd hoe hij te werk gaat, maar

door mijn onderbewuste te bevragen, legt hij zaken bloot die ik verdrongen had of waarvan ik het bestaan nooit geweten heb.

Voor de behandelingen die Maarten aanbiedt hoef je niet alles te snappen of te geloven, wat hij doet.
Ik kan er soms met mijn pet niet bij, maar het werkt.
Al geloof je niet in water, als je onder de douche staat word je toch nat.”

Frank, Tilburg

Heb je aan de hand van dit testimonia nog vragen,
neem je dan contact met mij op?

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen. Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige. Ik besluit m'n pad van spirituele ontwikkeling weer op te pakken. Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden". Zo kwam ik ook uit bij m'n doelgroep 'vermoeidheid na kanker'. Door de dingen die ik meegemaakt heb, de inzichten die ik heb mogen ontvangen en de manieren die mij aangereikt zijn, Heb ik sprongen vooruit gemaakt. Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen. Mijn vermoeidheid is een optelsom van 3 (een aangeboren chromosoomafwijking die veel vermoeidheid geeft, het hebben van 1 nier met een nierfunctie van +/- 35% (omdat die ook bestraald is) en de bestraling op zich). Ondanks dat ik enorme stappen heb gezet, blijf ik doorgaan op deze spirituele reis.
Reactie plaatsen

Zoek in alle blogberichten!

We hebben meer dan 130 blogberichten!