28 december 1999 
1 min. leestijd

Misbruikt zijn, dit trauma is door je onderbewuste opgeslagen.

Misbruikt zijn, dit trauma is door je onderbewuste opgeslagen.

Misbruikt en wat dan?

Als ik met een cliënt werk, die misbruikt is en we werken aan haar / zijn misbruikt zijn, dan hoeven we het woord ‘misbruikt’ niet steeds te gebruiken. Het onderbewuste weet haarfijn (zonder dat je het benoemt) wat het werkgebied is.

Dit maakt dat je de trauma’s niet hoeft te benoemen, maar ondanks dat er wel diepgaand aan werkt.
Stel je voor dat je continu je verhaal van je misbruikt zijn, weer naar boven moet halen, welke pijn je daardoor lijdt. Dit terwijl (aangenomen dat je komt om aan dit deel van je leven te werken) je onderbewuste weet wat er speelt, welke keuze je hebt gemaakt en in wezen dus alle ‘neuzen’ dezelfde richting wijzen.

Als we dan spreken over blokkerende emoties,

dan weet je onderbewuste welke blokkeren emoties er bedoeld worden. Die worden als het ware dan naar voren geschoven om in te vullen in het totale plaatje. Door er op zo’n manier naar te kijken geef je het onderbewuste de mogelijkheid het totale plaatje te bekijken. En de pijn op diep niveau los te laten. Zodat ware heling kan plaatsvinden. Ik doe dat in de meeste gevallen met de NEI-methode. Ook de Touch Of matrix zou hier behulpzaam kunnen zijn.

Een cliënt die in haar jeugd misbruikt was door een oom

Een cliënt die in haar jeugd misbruikt was door een oom mailde me een tijdje na het einde van haar behandeling.

“ik voelde me weer eens ouderwets beroerd en wilde me opluchten door te huilen, zoals ik dat altijd deed. Dus pakte ik net als vroeger het familie fotoboek er bij. Toen ik bij de foto niets meer voelde, wist ik dat ik het verwerkt had ……. Ik liet een zucht van verlichting!”

Ken je iemand met dit verhaal of is het mogelijk zelfs jouw verhaal en wil je eindelijk van deze shit af?
Neem dan contact met me op, zodat je het achter je kan laten en weer kan gaan leven!

Wil je dit blogbericht ook met je vrienden en vriendinnen delen zodat meer mensen een oplossing krijgen om hun verleden te verwerken?

 

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen. Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige. Ik besluit m'n pad van spirituele ontwikkeling weer op te pakken. Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden". Zo kwam ik ook uit bij m'n doelgroep 'vermoeidheid na kanker'. Door de dingen die ik meegemaakt heb, de inzichten die ik heb mogen ontvangen en de manieren die mij aangereikt zijn, Heb ik sprongen vooruit gemaakt. Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen. Mijn vermoeidheid is een optelsom van 3 (een aangeboren chromosoomafwijking die veel vermoeidheid geeft, het hebben van 1 nier met een nierfunctie van +/- 35% (omdat die ook bestraald is) en de bestraling op zich). Ondanks dat ik enorme stappen heb gezet, blijf ik doorgaan op deze spirituele reis.
Reactie plaatsen

Zoek in alle blogberichten!

We hebben meer dan 130 blogberichten!