27 september 2021 
2 min. leestijd

Reguliere instanties konden Amran niet helpen (Testimonia)

Ik voel: SUPERKRACHT & SUPERHUMAN! 

Maarten heeft mij ontzettend bewust gemaakt.
Zijn praktijknaam past dan ook perfect bij wat hij voor je kan betekenen. 

Zijn manier van werken is;

jou zelf naar antwoorden laten zoeken door te voelen en te verbinden.


Met een spiertest en de Vitaliteittest zie je het ook echt met je blote oog.

De resultaten voelden ook goed! 

Laat ik mijn verleden beschrijven.

Na jaren redelijk onbewust te hebben door geleefd, activeerde en leerde ik via Maarten over mijn kennis en ware krachten.
That's funny would you say ... zonder gein of fantasie liet hij mij zien dat het onbereikbare; bereikbaar is zolang het goed resoneert (akkoord is) bij jouw ware ik.

Na de sessie ben ik veel beter gaan begrijpen maar ook gaan accepteren.
Het voelen en stilstaan bij toen, nu met de keuze de lessen mee te nemen in een begrippenlijst + 'inzichten koffertje' om daarna de eeuwige warrige puzzel te leggen met de directe vraag over mijn moeders verleden.

Dat is wonderbaarlijk!

Al het bovenstaande is gedeeld door iemand die erg omver is gehaald door het leven maar ook zeker door het systeem wat niet zozeer ingesteld is op het ZIJN van de mens.
Ik heb heel veel zorg gehad van reguliere (vergoede) instanties maar dat mocht niet baten om het antwoord, en grip te krijgen op alles.

Het begint namelijk bij mezelf en bij m'n diepste (wat wij stiekem allemaal wel weten), waar af en toe een gids nodig is om de weg te vinden.
Maarten is zo'n gids!
De 'basic principles' van hoe welke orgaan gelinkt is aan je emotie e.d. kreeg je vroeger niet bij biologieles :-|

Leuk om te noemen:

Bij Maarten denk ik meteen aan wat je in super-helden/human-films ziet.
Combo met power ranger uitbreidingen en dan heb je kennis geleerd waardoor je echt buiten en boven jezelf uit kan stijgen.
Dat allemaal terwijl je met je voeten hier op aarde, stevig op de grond staat en niet omver te halen bent!

To be continued...


Een Testimonia van 'Just Amran' uit Boxtel.

Het is natuurlijk vervelend dat je al bij verschillende reguliere instanties bent geweest en pas bij de praktijk Bewust-ZIJN de oplossing vind.
Aan de andere kant is het fijn dat je nu 'het licht' hebt gezien en verder kunt!
Ik ben blij dat ik je heb kunnen en mogen helpen!


Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen. Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige. Ik besluit m'n pad van ontwikkeling weer op te pakken. Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden" en dus ook m'n doelgroep. Mensen met chronische klachten. Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen. Mijn interesses liggen bij: door motorrijden ontspannen, wandelen met de honden in de natuur, me laten inspireren door andere. Mijn werk en mijn vrouw zijn mijn grote passie.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down