27 september 2021 
1 min. leestijd

Reguliere instanties konden Amran niet helpen (Testimonia)

Reguliere instanties konden Amran niet helpen (Testimonia)

Ik voel: SUPERKRACHT & SUPERHUMAN!

Maarten heeft mij ontzettend bewust gemaakt.
Zijn praktijknaam past dan ook perfect bij wat hij voor je kan betekenen. 

Zijn manier van werken is;

jou zelf naar antwoorden laten zoeken door te voelen en te verbinden.


Met een spiertest en de Vitaliteittest zie je het ook echt met je blote oog.

De resultaten voelden ook goed!

Laat ik mijn verleden beschrijven.

Na jaren redelijk onbewust te hebben door geleefd, activeerde en leerde ik via Maarten over mijn kennis en ware krachten.
That's funny would you say ... zonder gein of fantasie liet hij mij zien dat het onbereikbare; bereikbaar is zolang het goed resoneert (akkoord is) bij jouw ware ik.

Na de sessie ben ik veel beter gaan begrijpen maar ook gaan accepteren.
Het voelen en stilstaan bij toen, nu met de keuze de lessen mee te nemen in een begrippenlijst + 'inzichten koffertje' om daarna de eeuwige warrige puzzel te leggen met de directe vraag over mijn moeders verleden.

Dat is wonderbaarlijk!

Al het bovenstaande is gedeeld door iemand die erg omver is gehaald door het leven maar ook zeker door het systeem wat niet zozeer ingesteld is op het ZIJN van de mens.
Ik heb heel veel zorg gehad van reguliere (vergoede) instanties maar dat mocht niet baten om het antwoord, en grip te krijgen op alles.

Het begint namelijk bij mezelf en bij m'n diepste (wat wij stiekem allemaal wel weten), waar af en toe een gids nodig is om de weg te vinden.
Maarten is zo'n gids!
De 'basic principles' van hoe welke orgaan gelinkt is aan je emotie e.d. kreeg je vroeger niet bij biologieles :-|

Leuk om te noemen:

Bij Maarten denk ik meteen aan wat je in super-helden/human-films ziet.
Combo met power ranger uitbreidingen en dan heb je kennis geleerd waardoor je echt buiten en boven jezelf uit kan stijgen.
Dat allemaal terwijl je met je voeten hier op aarde, stevig op de grond staat en niet omver te halen bent!

To be continued...


Een Testimonia van 'Just Amran' uit Boxtel.

Het is natuurlijk vervelend dat je al bij verschillende reguliere instanties bent geweest en pas bij de praktijk Bewust-ZIJN de oplossing vindt.
Aan de andere kant is het fijn dat je nu 'het licht' hebt gezien en verder kunt!
Ik ben blij dat ik je heb kunnen en mogen helpen!

Wil je zelf ook eens een testimonia inleveren, dan kan je die naar dit e-mailadres sturen.

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen.Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige.Ik besluit m'n pad van spirituele ontwikkeling weer op te pakken.Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden". Zo kwam ik ook uit bij m'n doelgroep 'vermoeidheid na kanker'.Door de dingen die ik meegemaakt heb, de inzichten die ik heb mogen ontvangen en de manieren die mij aangereikt zijn, Heb ik sprongen vooruit gemaakt.Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen.Mijn vermoeidheid is een optelsom van 3 (een aangeboren chromosoomafwijking die veel vermoeidheid geeft, het hebben van 1 nier met een nierfunctie van +/- 35% (omdat die ook bestraald is) en de bestraling op zich).Ondanks dat ik enorme stappen heb gezet, blijf ik doorgaan op deze spirituele reis.
Reactie plaatsen

Zoek in alle blogberichten!

We hebben meer dan 130 blogberichten!