arrow_drop_up arrow_drop_down
26 december 2013 

Therapie mogelijkheden van praktijk naar Bewust-ZIJN

In de praktijk werk ik met verschillende therapie mogelijkheden.

De onderstaande therapie mogelijkheden, vormen samen het vitaliteitsconcept.

  • Gezondheids-check – is een diagnostische werkmethode om er achter te komen hoe je er nu voorstaat en wat er nodig is om weer werkelijk vitaal te worden.
  • INTEGRA – werkt meer op het fysieke (en hormonaal)
  • NEI – therapie voornamelijk op het emotionele vlak
  • Touch of Matrix – Is een totaal behandelwijze

  • Audio-Balance! – is een totaal concept
  • NLP – Werkt meer op het mentale

Bovenstaande vind je de meeste toegepaste technieken (gereedschappen) van de praktijk.
Door op één van de verschillende blauw gemarkeerde therapie vormen te klikken kan je lezen wat deze methode inhoud. De verschillende methoden worden daar toegepast waarvan ik voel of weet dat het nodig is en dat we daar het doel mee behalen. Door op emotioneel, fysiek en mentaal vlak in te zetten worden op meerder plaatsen (niveaus) blokkades weggehaald. Daarom spreek ik ook over een vitaliteits-concept. Door de verschillende methoden in te zetten zal uiteindelijk je vitaliteit weer terug komen en zal je je weer beter gaan voelen. Vitaliteit kan je ook lezen als je rekbaarheid.

Het blijkt dat vitaliteit een lastig begrip is voor mensen, op wiki zeggen ze er dit over.
Je ziet dat het een hele brede uitleg heeft, nu begrijp je hopelijk wel wat ik met vitaliteit bedoel.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op.

Heb je een vraag of opmerkingen maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

 

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen. Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige. Ik besluit m'n pad van ontwikkeling weer op te pakken. Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden" en dus ook m'n doelgroep. Mensen met chronische klachten. Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen. Mijn interesses liggen bij: door motorrijden ontspannen, wandelen met de honden in de natuur, me laten inspireren door andere. Mijn werk en mijn vrouw zijn mijn grote passie.
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies