09 juni 2006 
1 min. leestijd

Health Coach Maarten Ruisch

Health Coach Maarten Ruisch

Ik heb veel verwante coach opleidingen gedaan en zo ook de opleiding tot natuurgeneeskundige. De term Health coach is een van de vele namen die ik voor mijzelf kan gebruiken, toch zal ik mij meestal Natuurgeneeskundige noemen, omdat mensen daarmee wel begrijpen dat ik werkzaam ben in de complementaire geneeskunde.

Als Health Coach/Natuurgeneeskundige ga ik er van uit dat alle kennis is opgeslagen in je onderbewuste. Door middel van een spiertest ‘praat’ ik met je onderbewuste en door gewoon met je in gesprek te gaan met je bewuste. Cliënten zeggen over de spiertest:

“Het lijkt wel een leugendetector”.

Door de spiertest komen dingen naar boven die de mensen al vergeten waren of waarvan ze dachten dat ze dat al verwerkt hadden.
Verschillende mensen hebben een testimonial geschreven over de behandeling van hun klachten om zo ook andere inzichten te geven wat ik voor hun betekend heb.

Last van bijvoorbeeld 1 van de volgende klachten?

Als Health Coach hoor ik van veel cliënten:

“Ik voel me regulier niet geholpen, daarom kom ik naar jou”.

Uitspraken van Cliënten:

-Op het werk kan ik nu ook hard de trap afhollen als ik geloof dat het nodig is, zonder eerst te trillen op mijn benen en dan met volle concentratie de eerste treden te moeten nemen. Kortom, ik ben heel blij dat ik bij u ben geweest, bedankt!!

-“Je zit niet op een schopstoel hier, JIJ hebt de tijd voor me!!”, “Ik vond daarentegen jouw wijze van benaderen en je werkwijze integer en interessant. Mocht ik in de toekomst behoefte hebben om van jouw kunde gebruik te maken dan zal ik dat zeker doen. Hartelijke groet. Gerard”

-Hij zegt: “ik ben vijf jaar geleden bij u geweest met rugklachten”. Hij verteld verder “Na twee behandelingen ben ik niet meer geweest want de rugklachten bleven weg en zijn ook nooit meer terug gekomen. Hierdoor kon ik weer gaan tennissen en ben ik uiteindelijk twintig kilo afgevallen”.

Laten we eens samen kijken naar de klachten die je hebt of je vraag, door een kennismakingsconsult met vitaliteitsmeting te doen.

Daardoor maak je kennis:

  • met mij
  • de methodes waar mee ik werk
  • en tevens krijg je al te horen in welke richting je moet denken t.a.v. je klacht
  • en mogelijk zelfs al een oplossing

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem contact op.

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen. Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige. Ik besluit m'n pad van spirituele ontwikkeling weer op te pakken. Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden". Zo kwam ik ook uit bij m'n doelgroep 'vermoeidheid na kanker'. Door de dingen die ik meegemaakt heb, de inzichten die ik heb mogen ontvangen en de manieren die mij aangereikt zijn, Heb ik sprongen vooruit gemaakt. Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen. Mijn vermoeidheid is een optelsom van 3 (een aangeboren chromosoomafwijking die veel vermoeidheid geeft, het hebben van 1 nier met een nierfunctie van +/- 35% (omdat die ook bestraald is) en de bestraling op zich). Ondanks dat ik enorme stappen heb gezet, blijf ik doorgaan op deze spirituele reis.
Reactie plaatsen

Zoek in alle blogberichten!

We hebben meer dan 130 blogberichten!