01 januari 2014 
1 min. leestijd

Portaliet muntje

Hoe ziet een Portaliet muntje er uit?portaliet-muntje

Het Portaliet muntje (afbeelding links) is een klein koperen muntje met een doorsnede van twee centimeter en een dikte van 2 millimeter voor het neutraliseren van de belastende energieën van mobiele apparaten.

Met name moderne smartphones zoals de Blackberry, HTC en de iPhone zijn kleine wondertjes van techniek en zitten stampvol met zenders en ontvangers voor GSM, UMTS, wifi, bluetooth en vaak ook GPS.

Wanneer pas je een Portaliet muntje toe?

Veel mensen dragen hun telefoon de hele dag bij zich en ‘s-nachts ligt hij vaak op het nachtkastje (of nog erger, op het bed, net naast hun oor je wilt er tenslotte bovenop zitten hé, voor als ze je bellen). Met andere woorden: ze worden dag en nacht blootgesteld aan de straling van hun telefoon.
Daarnaast maken de meeste mensen thuis of op het werk gebruik van draadloos internet (wifi), DECT telefoons, babyfoons, iPads, Tablet, PC’s, GPS navigatie van uw auto en andere draadloze apparatuur,

De werkzaamheid van de Portaliet.

De werkzaamheid van Portaliet is gebaseerd op het transformeren van negatieve energieën (daarnaast optimaliseerd de portaliet het meridiaanstelsel) en niet, zoals bij veel andere producten, op het absorberen van energieën. Het gaat hier dus om een kwalitatieve verandering. Daarom blijft Portaliet onbeperkt werkzaam en hoeft het niet energetisch gereinigd te worden.

Er zijn steeds meer indicaties dat de elektromagnetische (EM) straling die deze apparaten afgeven een negatief effect heeft op de gezondheid van de mens.
Ook is uit onderzoek gebleken dat gebruik van de mobiele telefoon ook een direct fysiek effect heeft; het verhoogt de temperatuur van de hersenen. Daarom adviseren wij om ondanks de toepassing van Portaliet, het gebruik van mobiele telefoons zoveel mogelijk te beperken en indien mogelijk gebruik te maken van een headset.

Hebt u vragen? Neem contact op, of bestel deze in de webshop.

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen. Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige. Ik besluit m'n pad van ontwikkeling weer op te pakken. Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden" en dus ook m'n doelgroep. Mensen met chronische klachten. Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen. Mijn interesses liggen bij: door motorrijden ontspannen, wandelen met de honden in de natuur, me laten inspireren door andere. Mijn werk en mijn vrouw zijn mijn grote passie.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down