arrow_drop_up arrow_drop_down
28 juli 2012 

Portalietmuntje, Zembla en mobielbellen

Portalietmuntje, Zembla en mobielbellen

Op een vrijdagavond (27-7-’12) is bij Zembla in een uitzending aandacht besteedt aan de gevaren van straling tijdens mobiel bellen.
Hieruit blijkt dat er een duidelijk verband bestaat tussen GSM straling en klachten als:

  • slapeloosheid
  • hoofdpijn
  • migraine
  • duizeligheid
  • chronische vermoeidheid
  • gebrek aan concentratie

Verband tussen GSM-straling en lichamelijke klachten


Al veel eerder kwamen de risico’s van GSM-straling in het nieuws en onder de aandacht van de consument nu steeds duidelijker het verband tussen GSM-straling en lichamelijke klachten zijn vastgesteld.

Het Portalietmuntje helpt klachten voorkomen

Je kunt deze klachten voorkomen door het Portalietmuntje op de achterzijde van je mobieltje te plakken. Deze zorgt ervoor dat je gezond kunt bellen. Het Portalietmuntje wijzigt de polariteit van GSM-straling waardoor deze onschadelijk is voor je lichaam, daarnaast heeft het muntje een optimaliserende werking op je meridianen.
De gevaren die de straling met zich meebrengen worden hiermee sterk gereduceerd of zelfs uitgesloten.

Maar waarom het Portalietmuntje?

• Heeft een onbeperkte gebruiksduur
• Behoeft geen onderhoud
• Werkt op alle mobiele-en DECT telefoons
• Beïnvloedt de werking van de telefoon niet
• Werkt ook op overige draadloze apparatuur

Portalietmuntje aanschaffen.

Het Portalietmuntje word geregeld in de webshop aangeboden met een flinke korting.
Ga naar de webshop daar kan je je Portalietmuntje bestellen.

Als je meer informatie wilt ontvangen om je huis te ontstoren voor de straling van mobieltjes maar ook voor alle andere straling neem dan contact op.

Bijbehorende vragen heb ik hieronder toegevoegd (om e.e.a. overzichtelijk te houden). Door dat ik gebruik maak van een ander contact formulier, heb ik onderstaande vragen op het blog onder dit blog bericht gezet.

Vraag van Titia:
Hallo Maarten,
weet je dat er ook een vrouw is die daar enorm veel last van heeft, denk dat 1 muntje daar onvoldoende voor is.

(Door Brenda de Jong) Waarom een proefproces tegen de staat? Sinds een aantal jaren heb ik dusdanig ernstige elektro sensitiviteits gezondheidsklachten, veroorzaakt door intensieve overbelasting van stralingsbronnen in mijn omgeving, dat ik niet normaal meer kan functioneren in de maatschappij. Dat betekent: niet kunnen werken, wonen en recreëren zoals ik zelf zou willen, omdat ik geen elektromagnetische velden (EMV) en straling van o.a. draadloze apparatuur, mobiele telefoons en zendmasten meer kan verdragen. En deze zijn overal! De overheid strijkt hier miljarden voor op, maar dit gaat ten koste van mijn gezondheid en mijn leven.

http://www.earth-matters.nl/18/7398/straling-en-electrosmog/oproep-medestanders-gezocht-voor-proefproces-tegen-de-nederlandse-staat-inzake-straling.html
Antwoord:
Hallo Titia,
helaas is er nog bij te weinig mensen het besef dat we niet eindeloos kunnen belasten.
Er zijn al veel mensen die last hebben van deze straling en gelukkig is er nu één iemand opgestaan die zichzelf het waard vind om voor te strijden. Maar nog veel meer, om aan (de bevolking van) Nederland en aan de regering duidelijk te maken dat geld verdienen leuk kan zijn maar dat een gezond lijf vele male leuker is.
De inkomsten die de regering nu ontvangt zullen ze zeker als ze zo door gaan in veelvouden moeten gaan uitgeven via de gezondheidszorg en de arbeidsongeschiktheidsuitkeringen.
Brenda de Jong wil een proefproces tegen de staat aanspannen.
Haar aanklacht is de volgende:
Mijn aanklacht tegen de overheid luidt als volgt:

Ik word ongewenst en ongevraagd bestraald met gepulste elektromagnetische velden voor mobiele communicatiedoeleinden, die een biologisch effect hebben op mij, anderen en de natuur. Mijn huis en lichaam worden zonder mijn toestemming doordrongen met deze straling.

Vooraf is niet wetenschappelijk aangetoond dat er geen schadelijke effecten zijn op de mens, noch de natuur. Wel is inmiddels aangetoond dat er biologische effecten optreden in het lichaam, zoals in de hersenen, het bloed, de huid, ogen, weefsel, cellen, het DNA etc.

Hiervan ben ik vooraf niet op de hoogte gesteld, noch heb ik daarvoor toestemming gegeven. Gezien het feit dat deze velden nu overal aanwezig zijn, wordt mij geen keuze gelaten om al dan niet mijn lichaam te laten doordringen met deze straling.

Op deze manier wordt mijn recht op de onaantastbaarheid van mijn lichaam geschonden, wat niet overeenkomstig is met de wet (artikel 11 in de Grondwet).

In bovengenoemde link kan je het hele verhaal lezen.

Vraag van Nicole
Geachte heer/mevrouw,

Vandaag heb ik naar aller tevredenheid mijn bestelde portaliet ontvangen. Hierover heb ik echter nog een vraagje. Op meerdere sites is te lezen dat je de portaliet ook bij je kunt dragen. Dit vind ik een fijner idee, dan dat je hem ergens op moet plakken. Is de werking van de portaliet ook werkzaam als ik de portaliet bijv in mijn broekzak bij me draag, of als ik er een gaatje in maak en aan mijn bh bandje hang?,

Ik hoop iets van u te horen,

Met vriendelijke groet,

Nicole

Antwoord aan Nicole
Hallo Nicole,

ik kan me wel voorstellen dat er op verschillende sites staat (ik heb dat overigens zelf niet kunnen vinden) dat je de portaliet ook bij je kan dragen. Soms verkoop ik de muntjes ook op beurzen en dan gebruik ik de portaliet muntjes ook om aan te tonen dat hun vitaliteit omhoog gaat als ze het muntje bij zich dragen. Een werking is namelijk dat het meridiaansysteem geoptimaliseerd wordt.

Meridianen vormen de verbinding tussen de chakra’s en de organen, spieren, tanden en schedel delen. dat betekent dus dat een blokkade in een meridiaan een negatief effect KAN hebben op een spier in je lichaam. Dus een portalietmuntje bij je dragen kan zomaar maken dat je de doorstroming bevorderd, en daarmee zorgt dat je minder gevoelig bent voor blokkades. Daarnaast heeft het Portalietmuntje ook een lichte drainerende werking.

Bovenstaande informatie staat allemaal niet in het foldertje en op de site, maar is informatie die ik gaandeweg verzameld heb, door het Portalietmuntje vaak in te zetten.

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen. Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige. Ik besluit m'n pad van ontwikkeling weer op te pakken. Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden" en dus ook m'n doelgroep. Mensen met chronische klachten. Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen. Mijn interesses liggen bij: door motorrijden ontspannen, wandelen met de honden in de natuur, me laten inspireren door andere. Mijn werk en mijn vrouw zijn mijn grote passie.
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies