arrow_drop_up arrow_drop_down
25 december 2013 

INTEGRA een noodzakelijk deel van het totaal!

INTEGRA

INTEGRA staat voor Integratie Natuurlijke Therapieën en Energetische Geo Reflex Analyse.
Deze methode is ontwikkeld door Roy Martina en Wim Bastiaanse.
Ziektesymptomen treden op wanneer het lichaam een ontstane onbalans niet meer kan compenseren.

Ziekte manifesteert zich het eerst in ons energetisch lichaam, alvorens het zich in ons fysieke lichaam openbaart.
Daarom is het ook verstandig om preventief aan je gezondheid te werken.

INTEGRA bestaat uit 2 delen:

  • Het ene deel maakt gebruik van testbuisjes. In een buisje zit bv een verdunde versie van een ziekte verwekker. Als ik dat testbuisje dan tijdens een test gebruik dan geeft de spiertest uitslag of jij die ziekte verwekker ook in je systeem hebt of niet.
  • Het andere deel maakt gebruik van verschillende protocollen.

Door INTEGRA toe te passen krijg je een overzicht van de oorzaken van de ziektesymptomen. De aard van de ziekteverwekker kan een bacterie, virus of een parasiet zijn. Er kan sprake zijn van een voedsel intolerantie, geopathie, stralingsbelasting, pesticide of metaalbelasting. Ziekte-oorzaken zijn meestal goed gemaskeerd en dus verborgen. Het is belangrijk eerst een decompensatie(ontmaskering) te bewerkstelligen zodat men achter de werkelijke oorzaak kan komen, waardoor een ziek energieveld in balans kan komen en uiteindelijk genezing kan optreden.

INTEGRA werkt dus vooral op het (fysieke) lichaam,

Met INTEGRA spoor je dus de kern op en pakt die aan. Met het daarop volgende consult zal meer de nadruk liggen op vitaliteitkunde.

Welke Mogelijkheden zijn er?

Het is altijd mogelijk een kennismakingsconsult te boeken, zodat we samen kunnen kijken welke stappen we kunnen zetten.
Dit consult is gratis, vervolgconsulten kosten 80 euro per uur en voor 90 minuten betaal je € 110.00.

Wil je een afspraak maken, maak dan gebruik van de contact pagina.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op.

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen. Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige. Ik besluit m'n pad van ontwikkeling weer op te pakken. Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden" en dus ook m'n doelgroep. Mensen met chronische klachten. Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen. Mijn interesses liggen bij: door motorrijden ontspannen, wandelen met de honden in de natuur, me laten inspireren door andere. Mijn werk en mijn vrouw zijn mijn grote passie.
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies