09 januari 2013 
3 min. leestijd

Psychische problemen? Ik vond de oplossing bij Bewust-ZIJN!

Psychische problemen? Ik vond de oplossing bij Bewust-ZIJN!

Ze kwam bij me vanwege bij haar psychische problemen.
We hebben aan onderstaande onderwerpen gewerkt:

 • psychische problemen
 • controle loslaten
 • verleden loslaten
 • Lifestyle verandering – gezonder eten/leven
 • Leren Openstellen

Ik vond hulp bij mijn psychische problemen.

Drie jaar geleden kwam Praktijk Bewust-ZIJN op mijn pad.
Ik was op het internet aan het surfen, omdat ik graag geholpen wilde worden bij mij psychische problemen.

Ik had net een revalidatie achter de rug waarbij ik opnieuw:

 • heb leren lopen
 • praten
 • praktische vaardigheden weer eigen heb gemaakt.

De methodieken die bij mij erg goed gewerkt hebben zijn de Touch of Matrix en de NEI.
Op de Touch of Matrix reageerde ik heel sterk in de zin van ik ging spontaan van voor naar achter bewegen of zakte langzaam door mijn knieën. Ik vond het lastig om mijn controle los te laten.

De NEI-methode heeft mij geholpen delen uit het verleden een plaatsje te geven. Tevens heb ik ook met de NEI-methode mijn rijbewijs gehaald!! Door de oefeningen die ik bij Maarten geleerd heb, maak ik mezelf bewust van mijn handelen, hoe ik mezelf energiek kan laten voelen en mijn doelen na te streven en met volle overtuiging te geloven plus te vertrouwen op mezelf!

Maarten heeft mij geholpen mijn focus te veranderen!

Op aanraden van Maarten ben ik ‘Weet hoe je eet’ gaan volgen, dit heeft mij geholpen om mijn gewicht los te laten.
Ik ben heel bewust van wat ik eet, het wil niet zeggen dat ik altijd volgens het lijstje handel, maar dan geniet ik wel bewust van mijn uitzondering.
Geen enkel voedingsprogramma, dieet of lifestyle is heilig, echter is het wel enorm van belang dat je jezelf bewust bent van wat goed voor je is (waar je energie van krijgt) en wat je ballast oplevert (lichamelijke ziektes en weinig energie).
Een mooie regel die ik passend vind, is 90% goede voeding en 10% uitzonderingen, dan doe je het naar mijn mening in deze hectische, negatieve, sleurende maatschappij erg goed.
Het voedsel in de EKO winkel is beter dan de voedingsmiddelen in het supermarkt, echter is niet elke portemonnee daarvoor ingesteld. Maak bewust je voedingskeuze en geniet van het eten (maak een moment vrij voor het eten dat je ook niets anders doet dan jezelf concentreren op je eten).

Maarten leerde me, me open te stellen

De liefde van mij leven heb ik mede gevonden, doordat Maarten me openstelde voor Rick (mijn liefdespartner), ik vond destijds een ander persoon leuker, echter zag die mij niet staan en ik zag Rick toen niet staan. Toen heeft Maarten me 'opengesteld', ik liep de praktijk uit en dacht aan Rick en de vlinders voelde ik in mijn buik!! Heerlijk!!
Nu ruim twee jaar later hebben we ons een huis gebouwd en wonen we samen in het Oosten van het land (inmiddels zijn er ook al kinderen door dit stel op de wereld gezet).

Een reistijd van 6 uur met het ov omdat …psychische

Ik kom zo nu en dan nog een consult nemen. Ik wil even dat steuntje in de rug weer voelen om mijn pad terug te vinden. En bevestiging te krijgen of ik op mijn goede pad loop.

Het is voor mij 6 uur reizen met het openbaar vervoer dat heb ik ervoor over.  Na een consult bij Maarten heb ik weer vele inzichten gekregen. Het voelt vertrouwd voor mij, omdat hij veel kennis heeft en daar hecht ik veel waarde aan.

Hier in het Oosten zijn de mensen van een andere energie. Veel mensen zijn nuchter van aard en zij die een eigen praktijk hebben opgezet, voelen voor mij onprettig. Ik neem mijn reistijd van 6 uur voor lief.

Mijn doel met betrekking tot mijn werk is helder!

Bewust-ZIJN heeft er mede voor gezorgd dat mijn doel met betrekking tot mijn werk helder is geworden.
Ik heb mijn stappenplan gemaakt om mijn eigen praktijk op te zetten
en mag steeds meer bezig zijn met mijn eigen praktijk.
Door bijv.:

 • de opleiding die ik in september 2012 heb gevolgd
 •  in november 2012 de Touch of Matrix workshop gevolgd.
 • de naam van mijn praktijk al vaststaat,
 • mijn behandel/praktijkkamer steeds meer aan het inrichten ben.
 • En zodra ik met mijn praktijk meer baten heb dan kosten stop ik meteen voor het werken van een werkgever.

Ik voel dat mijn hart en ziel liggen in mijn eigen praktijk!

Zodat ik:

 • Mensen kan helpen vanuit mijn hart
 • tijd voor de mensen kan nemen
 • individuele gesprekken kan hebben met ze
 • Ze kan adviseren en coachen
 • en bovenal de mensen zien ontwikkelen/groeien in hun proces.

Even niet lekker in je vel, je balans kwijt, je doel in je leven uit het oog verloren, energieloos neem dan een consult bij Maarten en voel de positieve veranderingen!

——————————————-

In mijn beleving was bij deze vrouw spraken van een behoorlijke bijnieruitputting ten gevolge van een opeenstapeling van stress.
Door multi disciplinair de veelheid aan klachten aan te pakken,
werk ik uiteindelijk aan de genezing van de hele mens.

Andere Blogs die over Touch of Matrix gaan:

Herken je je een beetje in dit verhaal?
Neem dan contact met me op.

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen.Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige.Ik besluit m'n pad van spirituele ontwikkeling weer op te pakken.Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden". Zo kwam ik ook uit bij m'n doelgroep 'vermoeidheid na kanker'.Door de dingen die ik meegemaakt heb, de inzichten die ik heb mogen ontvangen en de manieren die mij aangereikt zijn, Heb ik sprongen vooruit gemaakt.Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen.Mijn vermoeidheid is een optelsom van 3 (een aangeboren chromosoomafwijking die veel vermoeidheid geeft, het hebben van 1 nier met een nierfunctie van +/- 35% (omdat die ook bestraald is) en de bestraling op zich).Ondanks dat ik enorme stappen heb gezet, blijf ik doorgaan op deze spirituele reis.
Touch Of Matrix in Den Bosch (+Video)
Door

Touch Of Matrix in Den Bosch (+Video)

op 25 May 2016

[…] Hier vond ze de oplossing voor haar Psychische problemen […]

Reactie plaatsen

Zoek in alle blogberichten!

We hebben meer dan 130 blogberichten!