28 september 2012 
1 min. leestijd

Dankzij Touch of Matrix behandeling, is m'n stem weer terug

Dankzij Touch of Matrix behandeling, is m'n stem weer terug

Sinds donderdagochtend 17 nov 2011 is mijn stem weg! Zaterdag 19 nov. nog steeds.
We geven die dag cursus en Maarten vraagt of ik een Touch of Matrix behandeling wil i.v.m. met mijn stem.


Ik hoef alleen maar rechtop te staan.. geen probleem.. daar heb ik geen stem voor nodig. Maarten gaat achter me staan en controleert of m’n heupen gelijk zijn qua hoogte. Hij zegt dat ik rechts 1,5 cm hoger ben.
Raar.. want ik ben altijd recht. Hij blijft achter me staan en ik focussen me op mijn keel. Hij plaatst z’n vinger toppen op m’n heupen en wat hij verder doet… weet ik niet, maar ik voel dat ik begin te wankelen. Ik hoor Maarten zeggen: “Laat je maar gaan, ik vang je op.. vertrouw me!” Na enige tijd voel ik dat ik stabiel wordt. Maarten meet mijn heupen weer op en zegt dat ik nu recht sta. Om 15.00 uur wordt er een vraag gesteld door een van de cursisten waarvan ik denk dat het antwoord op de achterkant van mijn Mudrakaart staat. Zonder nadenken neem ik het woord en

Tot mijn stomme verbazing kunnen ze mij verstaan!..

Er komt meer geluid uit mijn keel dan de afgelopen dagen!! Mijn stem klinkt nog wel hees, maar is veel krachtiger dan een paar uur geleden. Geen idee wat Maarten heeft gedaan (Touch of Matrix dus), het voelde apart en helemaal niet vervelend (integendeel) en vanaf zaterdagmiddag kon ik mijn mening weer uiten (Heeel belangrijk voor me!).
Maarten: bedankt!!

Andere Blogs die over Touch of Matrix gaan:

Heb je iets aan dit verhaal gehad?


    • Zou je het dan een Like willen geven?

Herken je iets in bovenstaand verhaal, of heb je zelf ook last van iets onverklaarbaars?
Ben je nieuwsgierig geworden naar de Touch of Matrix en wil je dat ook wel eens ervaren?
Dan kun je bv een kennismakingsconsult boeken.

Denk je dat dit interessant is voor een van je vrienden, wil je ze een plezier doen en het naar ze doorsturen.
Heb je nog vragen aan me, neem je dan contact met me op?

Over de schrijver
Kanker gaf me de mogelijkheid om m'n hart (weer) te gaan volgen. Ik voel iets abnormaals en na de operatie bleek dat kanker te heten. Tijdens m'n bestraling, begin ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundige. Ik besluit m'n pad van spirituele ontwikkeling weer op te pakken. Het bleek dat ik aan de bestraling een enorme vermoeidheid overhield. Mijn doel werd duidelijk "weer 100 % vitaal worden". Zo kwam ik ook uit bij m'n doelgroep 'vermoeidheid na kanker'. Door de dingen die ik meegemaakt heb, de inzichten die ik heb mogen ontvangen en de manieren die mij aangereikt zijn, Heb ik sprongen vooruit gemaakt. Ik blijf op zoek naar oplossingen om meer vitaliteit te verkrijgen en mijn kennis geef ik natuurlijk door aan de mensen die bij me op consult komen. Mijn vermoeidheid is een optelsom van 3 (een aangeboren chromosoomafwijking die veel vermoeidheid geeft, het hebben van 1 nier met een nierfunctie van +/- 35% (omdat die ook bestraald is) en de bestraling op zich). Ondanks dat ik enorme stappen heb gezet, blijf ik doorgaan op deze spirituele reis.
Touch Of Matrix in Den Bosch (+Video)
Door

Touch Of Matrix in Den Bosch (+Video)

op 25 May 2016

[…] Dankzij Touch of Matrix behandeling, is m'n stem weer terug […]

Reactie plaatsen

Zoek in alle blogberichten!

We hebben meer dan 130 blogberichten!